• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta H0 prosba o pomoc wplanowaniu

chf

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Nie bo to świeża konstrukcja stylizowana na amerykańskie loki. Nazywają to Czelendżerami ( sorry za napisanie wymowy ale nie wiem jak się to pisze ).

OP
OP
LUKASZdiy

LUKASZdiy

Aktywny użytkownik
Reakcje
4 0 0
gbbsoft, a jak wogole prezentuje sie zielen w dorbym kierunku ide?
poprawielm troche drzewa nadalem im inny kształt lepiej?

ps musze wkoncu zabrac sie zafotki dla ciebie

OP
OP
LUKASZdiy

LUKASZdiy

Aktywny użytkownik
Reakcje
4 0 0
Karol, ja nie wiem po co twoje pytanie przecież rozmawialismy juz na gg
powiedziales ze moja makieta jest dla dzieci, pochwaliles sie swoja wypasiona makieta z gbb wiec po co dalej komentujesz, nabijasz posty, odpowiedzialem ci co maja nasladowac mchy? Bo nie potrafię zrozumiec zasadności twych wypowiedzi i ich celowosci.

Karol

Użytkownik
Reakcje
10 2 0
No nie wiem, nigdy nie mówiłem że Twoja makieta jest dla dzieci, gdyby tak faktycznie było nie zaglądałbym do tego wątku, ani nie zabierał głosu. Jednakże, większość rzeczy, które robisz przy swojej makiecie wychodzą ci bardzo dobrze i większość to docenia. Co do mchów sam kiedyś do tego dojdziesz że one tam po prostu nie pasują, będziesz chciał to zostawisz albo zrobisz porządne krzaki.
Sugerujesz ze jestem zarozumiały i chwale sie co to ja nie mam, jeżeli się pytasz co mam to odpowiadam a to chyba nie jest chwalenie

OP
OP
LUKASZdiy

LUKASZdiy

Aktywny użytkownik
Reakcje
4 0 0
efekt dzisiejszych prac
co prawda mialem kilku pomocnikow bo wiesc ze w piwnicy pan robi makiete dosyc szybko rozeszla sie w bloku, i kilku mlodzenców obserwuje, ale zawsze fajnie widziec blysk w oczach chlopakow moze cos ....... zobaczymy moze ktorys sie zarazi
zostało jeszcze do posadzenia kilka choinek ale to musi sie w czase rozciagnac

Załączniki

OP
OP
LUKASZdiy

LUKASZdiy

Aktywny użytkownik
Reakcje
4 0 0
Dzis ogordzenie, wykonane z siatki do szlifowania, słupki to druty 1,5 mm kw
Sadze ze siatke imituje to kiepsko predzej jakies ogordzenie z spawanych pretów moze cos kutego

Dzis zaczynam prace nad monitoringiem terenu przeladunkowego drzewa jakies kamery moze z dwie obrotowe głowice trzeba zabezpieczyc bo pokradna wagony ;)

Załączniki