• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Mój tort

OP
OP
M
Reakcje
0 0 0
Po wielu przeczytanych postach, komentazach, i moich własnych rozmysleniach plan jest taki :) dwa owale bocznica 3x oraz miejsce na obrotnice :p . ale nie dam obrazów nie wiem czemu nie chce mi ich dodac :(.

OP
OP
M
Reakcje
0 0 0
aaaa tu :) spoko dobry pomysł :) ale wiesz zrobiłem mały remanet w pokoju ost. :LOL: i mam wiecej miejsca nic myslałem wczesniej :D i teraz mysle co dalej :p to miejsce moge przeznaczyc na makiete :p co Ty na to moze mała pomoc ;) ;)

OP
OP
M
Reakcje
0 0 0
Witam :D, układ jest wziety ze stronki nie jest mój. Teraz pytanie do fachowców, czy taki układ torowy moze byc ???? nie jest skomplikowany i duzy :). co Wy o tym myslecie prosze o opinie :).

Załączniki

OP
OP
M
Reakcje
0 0 0
Zawsze mozna zrobic dziuraska i za porzyczyc patentd od bodajze jesli sie nie myle od Witkoma, zasłonic to modułami. na przykład oczywiscie. jak nie dziura zostanie :)

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.114 33 0
masion83 napisał(a):
Długosc do 3m na szerokosc 2 m :) wiec co Wy na to ?
Długość do 3 metrów można różnie interpretować. Na początku wymierz dokładnie jaką masz powierzchnie. Wg mnie to i tak taka powierzchnia lepiej się nadaje na tory H0e albo np kolejki TT i N.

Poniżej kilka przykładów :)

Załączniki

OP
OP
M
Reakcje
0 0 0
Dzieki za pod powiedz ale mam juz czesc zakpów zrobionych w H0, i teraz nie bede zmieniał. :) wiec czekam na podpowiedzi co do projektu takiego jak pokazałem albo innego ale w tym stylu :).

A

Adam-H0

Gość
masion83 napisał(a):
Dzieki za pod powiedz ale mam juz czesc zakpów zrobionych w H0, i teraz nie bede zmieniał. :) wiec czekam na podpowiedzi co do projektu takiego jak pokazałem albo innego ale w tym stylu :).
:?
tak dla zabawy pojedz palcem po zewnetrznym torze i sprobuj wjechac do srodka ??

poza tym jak kupiles tory to uloz je na podlodze tak na probe i zobaczysz ze ci w mieszkaniu miejsca zabraknie - pomysl dobry i ciekawy do zabawy ale musisz zrobic pare uproszczen i zrezygnuj z tego dworca po lewej to da ci sporo mozliwosc ;)

i jeszcze jedno jak jestes na dwoch poziomach to wykorzystaj to do oszczednosci miejsca :?

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Planuję 2
Planuję 9
Planuję 30
Planuję 8
Planuję 52