Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Po wielu przeczytanych postach, komentazach, i moich własnych rozmysleniach plan jest taki dwa owale bocznica 3x oraz miejsce na obrotnice . ale nie dam obrazów nie wiem czemu nie chce mi ich dodac .
aaaa tu spoko dobry pomysł ale wiesz zrobiłem mały remanet w pokoju ost. i mam wiecej miejsca nic myslałem wczesniej i teraz mysle co dalej to miejsce moge przeznaczyc na makiete co Ty na to moze mała pomoc
Witam , układ jest wziety ze stronki nie jest mój. Teraz pytanie do fachowców, czy taki układ torowy moze byc ???? nie jest skomplikowany i duzy . co Wy o tym myslecie prosze o opinie .
Zawsze mozna zrobic dziuraska i za porzyczyc patentd od bodajze jesli sie nie myle od Witkoma, zasłonic to modułami. na przykład oczywiscie. jak nie dziura zostanie
Długość do 3 metrów można różnie interpretować. Na początku wymierz dokładnie jaką masz powierzchnie. Wg mnie to i tak taka powierzchnia lepiej się nadaje na tory H0e albo np kolejki TT i N.
Dzieki za pod powiedz ale mam juz czesc zakpów zrobionych w H0, i teraz nie bede zmieniał. wiec czekam na podpowiedzi co do projektu takiego jak pokazałem albo innego ale w tym stylu .
Dzieki za pod powiedz ale mam juz czesc zakpów zrobionych w H0, i teraz nie bede zmieniał. wiec czekam na podpowiedzi co do projektu takiego jak pokazałem albo innego ale w tym stylu .
:?
tak dla zabawy pojedz palcem po zewnetrznym torze i sprobuj wjechac do srodka ??
poza tym jak kupiles tory to uloz je na podlodze tak na probe i zobaczysz ze ci w mieszkaniu miejsca zabraknie - pomysl dobry i ciekawy do zabawy ale musisz zrobic pare uproszczen i zrezygnuj z tego dworca po lewej to da ci sporo mozliwosc
i jeszcze jedno jak jestes na dwoch poziomach to wykorzystaj to do oszczednosci miejsca :?