• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kubass2...cieżarowe..itp...

M

Maverick

Gość
Na forum nie o to chyba chodzi aby tylko "sobie słodzić" i uprawiać "kólko wzajemnej adoracji" ale po to aby wyrazać swoje szczere opinie.
Tak, więc ja powiem tak: A mi jakoś wyjatkowo nie przypadl do gustu ten model ale nie wszystko wszystkim musi się podobać.

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Maverick masz racje każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii. Oczywiście na odpowiednim poziomie bo nie chodzi o to żeby kogoś obrażać itp. Ja zbieram modele które mi się podobają i innym nie muszą ;). Ale każda szczera opinia jest lepsza od słodkiego kłamstwa :D.

jakcuk

Aktywny użytkownik
Reakcje
10 0 0
Widzę u Ciebie sporo „staruszków”. Mam do nich duży sentyment zwłaszcza, że moją przygodę z 1:87 właśnie od nich zaczynałem. Później zmieniłem profil swej kolekcji i część z nich się ulotniła do innych miłośników tej skali. Dla mnie najfajniejsze są: Scania OTTO 141 oraz Man Wandt. I tak jak już poprzednicy dodali - jeśli chodzi o Wandta lepsze są ich starsze wydania.

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Dzięki za odwiedziny. Jakcuk a ja mam cały czas sentyment do tych staruszków właśnie i wole kupić model starszej ciężarówki jak z tych nowych.;)
Dziś Scania 142M ASG oraz taki mój mały aspekt rolniczy.
DSC01929.JPG
DSC01926.JPG
DSC01924.JPG
DSC01923.JPG

M

Maverick

Gość
Ta Scania to typowo skandynawski zestaw i również na nią poluję od jakiegoś czasu bo swoją kiedys dawno temu sprezentowalem jednemu z moich znajomych... a teraz sam nie mam.

L

LUKASZ 87

Gość
Jednak te starsze modele to mają jakiś swój klimat, nie to co nowości z Herpy. ASG też mi się podoba ze względu na swoje już ciężko dostępne malowanie jak i konfigurację i to jeszcze na scanii.

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Dziś na temacie mój nowy staruszek Ford. Model prezentujący się wizualnie dobrze, lecz posiadający trochę minusów o których zabrakło informacji w opisie aukcji. :mad:
DSC01962.JPG
DSC01964.JPG
DSC01958.JPG
DSC01955.JPG