• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kubass2...cieżarowe..itp...

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
SK fajny i ciekawe malowanie.
Wiking w ciężarówkach też podciągnął jakość wykonania. Bardzo przyzwoite są ich obecnie produkowane modele, a ten SK jest z nowszej produkcji Wikinga.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.577 47 0
Jakoś te stare Wikingi do mnie nie przemawiają, ale wiem że mają sporo miłośników.Kieserling bardzo fajny.Sam Mercedes NG zawsze mi się podobał w wykonaniu Herpy.

M

Maverick

Gość
Ja jestem jednym z takich co lubią te wikingi i mają do nich sentyment. A ten ostatni jest jednym z moich ulubionych malowań czyli "napojowych" i chetnie przeją bym go do swoich zbiorów bo takiego jeszcze nie mam.

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Dzięki panowie za komentarze.Ja podobnie jak maverick również lubię wikinga. Wiadomo, że wiking to nie herpa czy roco ale mi odpowiada. A ten MAN to kolejny w moim zbiorze obok innych MAN-ów:). Wszelkie spostrzeżenia na temat modeli zawsze mile widziane!!!.
Herpa-Ciągnik EKB.
DSC01870.JPG
DSC01872.JPG
DSC01871.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
W barwach EKB to też wcale nie mało wydano modeli. Chyba większość firm produkowała coś w malowaniu EKB. Twoje Mercedesy w tym malowaniu fajne, a najbardziej podoba mi się SK-acz.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.577 47 0
Fiat, Iveco, Magirus i chyba jeszcze OM z tej serii powstał a właściewie w tej kabinie.Herpa kiedyś miała ciekawsze pozycje w ofercie a może to dlatego że kiedyś ciężarówki były dużo ciekawsze.W każdym razie Fiacik bardzo fajny, jedynie nie lubie tych starych kół w Herpie.