• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kubass2...cieżarowe..itp...

pastka

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Podoba mi się cysterna igry. Może to kontrowersyjne, ale wydaje mi się realniejsza od beczek herpy, kibri czy wikinga. Będę musiał kupić :)

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Z ostatnich prezentacji wpadł mi w oko MAN-Aral, fajna cysterna z której coś by można wykombinować. Panalpina też fajna - kiedyś miałem kilka egzemplarzy w tych barwach, ale to już przeszłość. Igra też zwraca uwagę ciekawą formą naczepy.
pozdr.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Unimog bardzo fajny. Ciekawy patent z załadunkiem tej niskopodwoziówki. Trzeba usunąć tylną oś, żeby wjechać na przyczepę. No, a jak potem ją założyć?

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Dzięki za odwiedziny i komentarze. To mój najnowszy nabytek jeszcze bez lusterek zamontowanych z racji braku czasu.

Herpa..Iveco Holleman transport.
DSC01824.JPG
DSC01825.JPG
DSC01826.JPG
DSC01827.JPG
DSC01828.JPG

M

Maverick

Gość
To Iveco w tych barwach jest fantastyczne(y) Kurcze widziałem je ostatnio na allegro ale przegapiłem zakończenie i nie zalicytowałem:mad:. Gratuluję posiadania go w kolekcji.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Ciekawe to Iveco i w tych barwach podoba się. Jednak stare trucki mają coś w sobie, i fajnie się je ogląda.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Wiking troszkę słabo się postarał z tymi światłami Iveco jednak cały model prezentuję się bardzo fajnie. W końcu to Iveco więc jakie by nie było mi się podoba bo Iveco.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Wiking niestety w ciężarówkach ma trochę niedociągnięć. Ale model fajny i ciekawie prezentuje się w tym malowaniu. ;)

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Zgadza się panowie Wiking trochę może i słaby w szczegółach, ale da się przeżyć i ceny modeli są bardzo przystępne. Brodagaz dokładnie Iveco to Iveco i tyle ;). Dzięki za komentarze.
Herpa-Mercedez-German Cargo.
DSC01834.JPG
DSC01837.JPG
DSC01838.JPG
DSC01840.JPG

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Trochę dziwnie wygląda ten model w krótkiej kabinie z kurnikiem. Ale bardzo ciekawa konstrukcja. W sumie jak się człowiek dłużej przyjrzy to całkiem fajny model. Tego typu zabudowa to rzadkość w naszych modelach. Malowanie naczepy również ciekawe jak i bardzo rzadko spotykane. Gratuluję kolejnego modelu. :)

M

Maverick

Gość
Ten Mercedes to taka ciekawostka własnie dzięki tej kabinie z tym kurnikiem tyle, że tą szybe należałoby "przyciemnić lub zasłonić jakąś firanką na przykład i wtedy wyglądałby jeszcze lepiej.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Kurnik nie zasłonięty bo to stary niemiecki exhibcjonista go prowadzi.:)
Model ciekawy też w kolekcji mam takie kabiny, niby dziwaczne a jednak ciekawe.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.577 47 0
Stary Man z Wandta podoba mi się o wiele bardziej niż ich nowe ciężarówki.
Model jak na swoje lata bardzo udany a do tego chyba kiedyś stał u mnie w gablocie.:podstepny:

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Man świetny. Jak na Herpę do dużo szczegółów. Szkoda, że dzisiejsze modele nie są tak dopracowane jak ten. Piękny model. Gratuluję.