• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kubass2...cieżarowe..itp...

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Dobry model też taki posiadam i niestety zgadzam się z Irokezem koła starej Herpy są kiepskie, ale zawsze można coś pokombinować.
Z drugiej strony bardzo dużo starych zestawów Herpy ma skręcane przednie koła w serii.
Gratuluję kolejnego ciekawego modelu.

M

Maverick

Gość
Fajny ten zestaw. Bardzo lubię i mam sentyment do tych starszych modeli. Co prawda nie maja jakiś tam "fajerwerków" ani w malowaniu ani w szczególach ale mają w sobie " to coś".

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Model rzeczywiście bardzo fajny. A malowanie całkiem ciekawe. W tamtych czasach dominowały właśnie takie, proste malowania. Model podoba mi się.

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Dzięki za odwiedziny. Ja mam tak samo jak ty Maverick wole kupić model straszy niż jakiś nowszy. Kubamich1 u mnie się ostanie na pewno w takiej postaci ;).
Mała aktualizacja tematu.

Kolejny mój składak EKB (posiada taki mały minus w postaci widocznych miejsc po lusterkach ale takiego go kupiłem)
DSC01879.JPG
DSC01881.JPG
DSC01878.JPG
DSC01880.JPG

Kibri-magirus ( kupiony model oczywiśćie od Irokeza )
DSC01905.JPG
DSC01903.JPG
DSC01904.JPG

Scania OTTO 141
DSC01900.JPG
DSC01901.JPG
DSC01899.JPG

Marek P

Znany użytkownik
Reakcje
12 0 0
obejrzałem Twój temat od samego początku i muszę stwierdzić, że zgromadziłeś mnóstwo bardzo ciekawych modeli.:) Z całej kolekcji mi do gustu najbardziej przypadł Steyr Roco.;)

M

Maverick

Gość
Ja wróce do porzedniej prezentacji a dokladnie do Scanii "OTTO" jak dla mnie to ten model wymiata i pod względem samego modelu Scanii, malowania i konfiguracji i jak dla mnie to jeden z ladniejszych modeli tej Scanii. (y) Nie chcę Cię martwić ale chyba poważnie zacznę Cię molestować o odsprzedanie lub wymanę tego modelu.

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Dzięki Panowie za komentarze. Maverick mówisz ,że ma się bać :D fakt ja podobnie jak Ty też uważam, że ten model jest fajny. Widze że tez masz zamiłowanie do starszych modeli ;).
Dziś mój najnowszy staruszek w kolekcji !!!. Osobiście jestem bardzo zadowolony z tego modelu.

Herpa- MB-NG-Spedition Amberger.
DSC01916.JPG
DSC01913.JPG
DSC01912.JPG
DSC01911.JPG
DSC01915.JPG

M

Maverick

Gość
Tak jak napisal Irokez bardzo ciekawa konfiguracja tandem na malych kólkach i barwy też ciekawe pomimo, ze nie ma w nich "fajerwerków" żadnych.