• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kubass2...cieżarowe..itp...

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Robiona raczej na pewno jest bo widać rożne ślady na niej i pod spodem np są wycięte podpory naczepy. Ale mimo tego prezentuje się nawet dość względnie.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.449 109 2
U tego sprzedawcy na allegro co ja kupiłem właśnie ten model był właśnie model z takim opisem jako R+H,czyżby to ten sam sprzedawca ???
R+H nie jest podróbą Herpy to stara firma nie robiła zbyt wielu modeli i z tego co wiem Herpa i potem wykupiła.
Mam kilka modeli R+H i sa na bardzo przyzwoitym poziomie.

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Ja tam się nie wypowiadam na temat jakości modeli tej firmy bo nie mam żadnego ani nie jestem aż takim znawca tematu, po prostu widziałem model z takim opisem u tego sprzedawcy ;).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.997 387 20
Model stary ale bardzo fajny. Taka kabina to już unikat. A i silos ciekawy. Podoba się.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.997 387 20
Perfekcyjny brudzing. Gratuluję wykonania. Wygląda jakby właśnie z zimowej trasy wrócił.