• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kubass2...cieżarowe..itp...

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Podziękował Panowie za komentarze. Na Was zawsze można liczyć w tym temacie (y). Dziś kolejny staruszek :

Mercedes Benz NG Topslepper "Ackermann-Fruehauf".
DSC02159.JPG
DSC02155.JPG
DSC02160.JPG
DSC02158.JPG
DSC02161.JPG

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Podziękował Panowie za komentarze. Na Was zawsze można liczyć w tym temacie...
No właśnie ostatnio wielu z kolegów idzie na łatwiznę w tym temacie klikając "Doceniam" uważają, że to wystarczy zamiast napisać kilka słów komentarza bo na tym polega przecież sens forum a nie tylko na klikaniu "doceniam".
A co do prezentacji to model niby żadna rewelacja ale ma coś w sobie i mi się podoba.

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.968 2 0
Zgadzam się z Maverickiem iż prezentowany model jest "tak brzydki, że aż piękny", nie mniej jednak zasługuje na miejsce w gablocie.

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Fakt model nie grzeszy wyglądem ale ja go chciałem mieć w swojej kolekcji ze względu na to ,że staruszek i ciekawy wygląd :D. Podziękował za opinie Panowie. Maverick masz racje trza pisać komentarze choć czasem się nie chce nic pisać . Dziś model kupiony od naszego kolegi Michała :).

Herpa MB Franken Brunnen.
DSC02165.JPG
DSC02168.JPG
DSC02166.JPG
DSC02167.JPG
DSC02164.JPG

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Tandem rewelacyjny , a ciekawiej wygląda bez plandek.
Jeśli chodzi o "piętrowego gwiazdora" to mam mieszane myśli ale bardziej na tak za nietypowość ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.985 387 20
Obydwa ostatnio pokazane ciekawe, choć ten NG z przeszklonym kurnikiem jakoś mi nie pasi. Drugi w bawarskim malowaniu fajniejszy.