• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kubass2...cieżarowe..itp...

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
No ten mercedes od Irokeza wymiata (y) Rewelacyjnie wygląda, jak żywcem z drogi ściagniety... coś niesamowitego.
Co do modelu z ostatniej prezentacji to już klasyka.

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Dzięki Panowie za komentarze, oby te moje klasyki Was nie znudziły ;). Dziś kolejny mój MB kupiony ze względu na to ,że takiego z taką kabiną jeszcze nie mam.
DSC02103.JPG
DSC02102.JPG
DSC02097.JPG
DSC02095.JPG

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Dzięki za komentarze. Właśnie przepatrywałem neta i z tego malowania masz racje jest co uzbierać :).
Dziś moje mniejsze pojazdy Wikinga 2x Sprintery , VW T4 oraz Unimog. Na tych dwóch modelach kalki są słabo położone ale takie je już kupiłem.:(
1.JPG
7.JPG
2.JPG
6.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Fajne modele a to nie kalki tylko naklejki Kibri niestety nawet dobrze położone nie dają należytego efektu lepiej się ich pozbyć.;)

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Masz racje Marcin a najbardziej to widać te naklejki na bocznych ścianach sprintera. Musze popatrzeć na nie może zejdą bez większych problemów :).

Dziś mój kolejny MB do kolekcji.Herpa MB SK Sixt.
DSC02142.JPG
DSC02144.JPG
DSC02139.JPG
DSC02143.JPG
DSC02131.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
SK-acze w ogóle są fajne, a ten czarny wygląda bardzo ciekawie. Podoba się.