Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziś ukończyłem naczepę do przewozu ciężarówek z dłuższymi ramami. Podpiąłem ją do Actrosa Bigspace firmy Gartner KG. Naczepa ma dodatkowe najazdy do swobodnej konfiguracji.
Siłowniki to te malutkie pręciki. Zrobiłem w dwóch długościach . Dla opuszczonej i podniesionej "platformy". Jest to polistyren o średnicy 1,6 mm oklejony srebrną okleiną.
Siłowniki to te malutkie pręciki. Zrobiłem w dwóch długościach . Dla opuszczonej i podniesionej "platformy". Jest to polistyren o średnicy 1,6 mm oklejony srebrną okleiną.
Ja to poproszę o zakaz zaglądania do tematów Jarka . Serce mnie boli jak patrzę na takie rarytasy . Tyle zdolności i umiejętności w jednym człowieku . Brawo
Potrzeba matką wynalazków. Mam taka starą z grubej folii torbę - reklamówkę ze Społem. Kiedyś ją dorwałem bo miała kolor zbliżony do tych co stosuje Universal Transporte. Mam też i inne kolory. Zwijam to w rulon i na końcu kleję kropelką.
Potrzeba matką wynalazków. Mam taka starą z grubej folii torbę - reklamówkę ze Społem. Kiedyś ją dorwałem bo miała kolor zbliżony do tych co stosuje Universal Transporte. Mam też i inne kolory. Zwijam to w rulon i na końcu kleję kropelką.