• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Gotowe modele - jarekom

TRANS KASINKA

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Twoje auto-transportery są rewelacyjne, bardzo lubię (sam tworzę podobne zabudowy coś na wzór Twoich) tego rodzaju środki transportu więc przykuły one moją szczególną uwagę.. Dbałość o szczegóły i identyczne kształty zabudowy jak w realu robią niesamowicie realistyczny wygląd. Nie mogę się doczekać kiedy zaprezentujesz De Rooya już ukończonego.

Pozdrawiam

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
747 2 0
Witam
Kolego Abarth , przepraszam że tak późno odpowiadam -stacja własnej roboty.
Kolejny z zestawów do transportu ciężarówek. Skończyłem jakiś czas temu zestaw przewoźnika De Rooy. Czas go pokazać.

DeRooy.jpg
DeRooy1.jpg
DeRooy2.jpg
DeRooy3.jpg
DeRooy4.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Kolejny raz się będę zachwycał Twoją produkcją , rewelacyjny zestaw , a swoją drogą jak patrzę na takie zestawy w 1-1 to wszystko bardzo dobrze wyliczone , najdrobniejsze miejsce wykorzystane.(y)(y)(y)(y)

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
747 2 0
Witam. Udało mi się ukończyć kolejny model. Już jakiś czas temu zrobiłem kilka ciągników mojego ULUBIONEGO przewoźnika - Van Der Vlista. Ostatnio porobiłem naczepy , więc jest co podpiąć. Firma z siedziba w Holandii posiada ponad 200 zestawów do przewozu ładunków ponadgabarytowych i ma wiele oddziałów w Europie. Również w Polsce. Tak więc jest duży wybór , jaki model zrobić.
Dzisiaj Scania 8 x 4 z Hiabem i naczepą Florr.

DSC01289.jpg

DSC01290.jpg

DSC01292.jpg

DSC01296.jpg

DSC01301.jpg

DSC01303.jpg

DSC01304.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Świetny zestaw , naczepa rewelacyjna, dodatki ożywiają model, jedynie co mi się nie podoba to białe krawędzie na błotnikach słabo wyszły.( sorry że się czepiam)
Piękna robota.(y)(y)(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.194 389 20
Kolejny świetny model. Pięknie to wygląda. Naczepa z dodatkami zrobiona genialnie. Gratuluję.(y)(y)(y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Galeria 22
Galeria 384
Galeria 18
Galeria 6
Galeria 546