Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Twoje auto-transportery są rewelacyjne, bardzo lubię (sam tworzę podobne zabudowy coś na wzór Twoich) tego rodzaju środki transportu więc przykuły one moją szczególną uwagę.. Dbałość o szczegóły i identyczne kształty zabudowy jak w realu robią niesamowicie realistyczny wygląd. Nie mogę się doczekać kiedy zaprezentujesz De Rooya już ukończonego.
Witam
Kolego Abarth , przepraszam że tak późno odpowiadam -stacja własnej roboty.
Kolejny z zestawów do transportu ciężarówek. Skończyłem jakiś czas temu zestaw przewoźnika De Rooy. Czas go pokazać.
Kolejny raz się będę zachwycał Twoją produkcją , rewelacyjny zestaw , a swoją drogą jak patrzę na takie zestawy w 1-1 to wszystko bardzo dobrze wyliczone , najdrobniejsze miejsce wykorzystane.
Witam. Udało mi się ukończyć kolejny model. Już jakiś czas temu zrobiłem kilka ciągników mojego ULUBIONEGO przewoźnika - Van Der Vlista. Ostatnio porobiłem naczepy , więc jest co podpiąć. Firma z siedziba w Holandii posiada ponad 200 zestawów do przewozu ładunków ponadgabarytowych i ma wiele oddziałów w Europie. Również w Polsce. Tak więc jest duży wybór , jaki model zrobić.
Dzisiaj Scania 8 x 4 z Hiabem i naczepą Florr.
Świetny zestaw , naczepa rewelacyjna, dodatki ożywiają model, jedynie co mi się nie podoba to białe krawędzie na błotnikach słabo wyszły.( sorry że się czepiam)
Piękna robota.