• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Gotowe modele - jarekom

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.194 389 20
Piękne te Scanie. Wyglądają jak w realu. :eek: Jestem pod ogromnym wrażeniem. Gratuluję umiejętności.

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
747 2 0
Witam
Swego czasu a było to dawno, zacząłem dłubaninę nad przewożeniem wiatraka. Powstał wtedy jeden niekompletny zestaw. Firma Universal Transporte w swojej flocie posiada cos takiego.

Universal Transporte.jpg

Universal Transporte1.jpg
Universal Transporte2.jpg
Universal Transporte3.jpg
Universal Transporte4.jpg

Czeka mnie jeszcze trochę pracy nad skończeniem tego projektu. Musze dorobić trochę szczegółów , takich jak przewody, bo goło to wygląda.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Ciągnik jak ciągnik, nie przemawiają do mnie te kołpaki ale, na pewno były takie w realu, bo jak Jarek robi model to jest to 100% odwzorowania rzeczywistości.
Naczepa za to bardzo mi się podoba.;)

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
747 2 0
Bazą do zrobienia było to zdjecie. Kołpaki robi bodajrze Rietze do autobusów manowskich.

0610_18[1].jpg

Natomiast zderzak muszę poprawić!!

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
397 37 5
Naczepa mi się bardzo podoba natomiast sam ciągnik jakoś do mnie nie trafia ze względu na te "oblachowanie", które kompletnie mi się nie podoba... kołpaki z resztą też.

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
747 2 0
Ten model zrobiłem że względu na inność. Poza tym ciąga naczepę Doll-a , która jest przystosowana do przewozu części wiatraka.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Galeria 22
Galeria 384
Galeria 18
Galeria 6
Galeria 546