Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No brak mi slów aby opisać wrażenie jakie wywarla na mnie ta prezentacja. Mistrzostwo świata Jarek po prostu. Detali tyle, że glowa mala aby je tu wymienić.
Fenomenalnie je wykonaleś! Gratuluję.
Witam
Dzięki za słowa uznania!Kolejny skończony model rodem ze skandynawii. W barwach firmy Bring jeżdzi taka oto Scania z naczepą samowyładowczą Hammar. Są różne odmiany tej naczepy . Ja zrobiłem najdłuższy typ , do przewozu kontenerów 45 stopowych.
Czy nie zastanawiałeś się nad złożeniem aplikacji np.w herpie przedstawiając im swoje prace??
Człowieku ich pracownicy to pikuś i to mały pikuś przy Twoich pomysłach
Wielki szacun!
No Jarek... teraz to mi ciśnienie podniosleś na maksa tym Bringiem. Umrę normalnie albo zzielenieję zaraz z zazdrości. Wyglada rewelacyjnie i ciągnik, i naczepa, i kontener
Już Ci to mówilem ale powtórze raz jeszcze czyli zaproponuję abyś zawsze dwa takie same zestawy robil i ja jeden z nich zawsze odkupię... nawet ten brzydszy.
Ja już o Twoich pracach wykorzystałem chyba wszystkie możliwe komplementy . Modele super wykonane , a o pomysłach juz nawet nie wspomnę . Jarek powinien złożyć cv do herpy .
Myślałem nad tym aby tam złozyc papiery i to na poważnie. Ale jak na razie z mojej profesji nieżle mi się żyje więc innym razem.
Następny model to kolejny przewożnik z naszego podwórka. Kiedyś na A10 pod Berlinem trafiłem na ten zestaw na parkingu. Na tyle mi sie spodobał ,że go pomniejszyłem.
Firma Dakpol.
Umknął mi ten Bring w Twojej prezentacji, jestem pozytywnie zaskoczony pomysłem stworzenia tej naczepy. Samo wykonanie też wygląda extra, dbaość o szczegóły takie jak bogato zdobiony tył, czy też dorobienie na osłonach środkowycDAh z jednej strony tej skrzynki (na narzędzia?) bardzo mi się podoba! Nie wspominając już o samym zmordowanym przez los kontenerze 45ft.
Scania bardzo ładnie się prezentuje . Jak zwykle mnóstwo szczegółów . Planujesz jeszcze kolejne pojazdy z tej firmy ? Posiadali bardzo ładnego bordowego i żółtego daf-a 105 .