Witam
Uwagi oczywiście wezmę pod uwage. Kolor paska zrobiłem pomarańczowy, zdawało mi się że będzie ok. Na załączonym obrazku widać ,że nie do końca. Trzeba będzie sprawdzić kolor i wydrukować sam pasek.
Obawiam się , że to nie wina zdjęcia , tylko mojej drżącej ręki. Czasami jestem za leniwy i nie chce mi się oklejać taśmą i malować aero. Trzeba będzie nad tym popracować!
Na to niestety nie mam wpływu. Gdzieś na ebay-u widziałem ostatnio jakies odlewy kół. Nawet się przymierzałem aby kupić i zobaczyć jak to wygląda naocznie.
Dzięki za uwagi.
Dzisiaj pokażę następną Scanie Longline, tym razem z kabiną T. Firma holenderska z Amsterdamu - Eikelenboom.
Uwagi oczywiście wezmę pod uwage. Kolor paska zrobiłem pomarańczowy, zdawało mi się że będzie ok. Na załączonym obrazku widać ,że nie do końca. Trzeba będzie sprawdzić kolor i wydrukować sam pasek.
I ten zderzak przedni troszkę rozmazany , przynajmniej tak wygląda na zdjęciu .
Jednie co nie bardzo mi się podoba, to koła w naczepie (ale to raczej kwestia gustu, bo ja nie lubię tego typu felg w naczepach ;-)
Dzięki za uwagi.
Dzisiaj pokażę następną Scanie Longline, tym razem z kabiną T. Firma holenderska z Amsterdamu - Eikelenboom.