• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Gotowe modele - jarekom

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Dziś ukończyłem naczepę do przewozu ciężarówek z dłuższymi ramami. Podpiąłem ją do Actrosa Bigspace firmy Gartner KG. Naczepa ma dodatkowe najazdy do swobodnej konfiguracji.

DSC01307.jpg

DSC01308.jpg

I zdjęcia z sesji w plenerze

DSC01327.jpg

DSC01332.jpg

DSC01333.jpg

DSC01335.jpg

DSC01329.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.724 109 2
Świetnie wyszło, wydaje mi się czy zrezygnowałeś z siłowników hydraulicznych?
Wstyd się przyznać moja na razie leży i czeka ;)

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Siłowniki to te malutkie pręciki. Zrobiłem w dwóch długościach . Dla opuszczonej i podniesionej "platformy". Jest to polistyren o średnicy 1,6 mm oklejony srebrną okleiną.

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Nie , nie są wkładane od góry

DSC01309a.jpg

W dolnym lewym rogu zdjęcia widać te krótsze , gdy najazdy są nie podniesione.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.060 388 20
Piękności pokazujesz. Aż się boję tu zaglądać, bo ciśnienie skacze jak się widzi Twoje prace.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.251 67 1
Ja to poproszę o zakaz zaglądania do tematów Jarka . Serce mnie boli jak patrzę na takie rarytasy . Tyle zdolności i umiejętności w jednym człowieku . Brawo (y)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.724 109 2
Padłem z wrażenia, napiszę coś jutro jak wstanę.(y)(y)(y)(y)(y)(y)
Jedno pytanie techniczne z czego Jarku robisz zwiniętą plandekę?

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Potrzeba matką wynalazków. Mam taka starą z grubej folii torbę - reklamówkę ze Społem. Kiedyś ją dorwałem bo miała kolor zbliżony do tych co stosuje Universal Transporte. Mam też i inne kolory. Zwijam to w rulon i na końcu kleję kropelką.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.724 109 2
Potrzeba matką wynalazków. Mam taka starą z grubej folii torbę - reklamówkę ze Społem. Kiedyś ją dorwałem bo miała kolor zbliżony do tych co stosuje Universal Transporte. Mam też i inne kolory. Zwijam to w rulon i na końcu kleję kropelką.
To dlatego wygląda jak plastikowa plandeka , dobre , prosty patent a daje bardzo dobry efekt (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.060 388 20
Piękny model. Kolejny zresztą. I znów podoba się. Gratuluję wykonania.(y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Galeria 22
Galeria 384
Galeria 18
Galeria 6
Galeria 546