Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Poziom najwyższy z możliwych. Ilość detali, oznaczeń powala. No i budzi respekt swoimi rozmiarami. Mam tylko jedno ale. Czemu wnętrze kabiny nie jest pomalowane? Wtedy już nic by mi w tym modelu nie brakowało, ale mimo to.... wyrazy uznania
Jarek przez Twoją scanie z hdsem walnąłem o ziemię dosłownie. Zapatrzyłem się w telefon na prezentację a byłem w trakcie siadania na krzesło, które odjechało zanim usiadłem no i... niektórzy piszą że zbierają szczenę z podłogi Ja dziś doświadczyłem czegoś podobnego . Model jest genialny a bardziej jego wykończenie detale i ten potężny HDS coś pięknego nie mogę się napatrzeć GRATULACJE Jarek... miodzio .
Człowiek myśli że zrobił jakieś postępy a tu nagle widzi tak genialnie wykonany model i zaczyna się zastanawiać kiedy dojdzie do takiego poziomu. Należą się tobie wyrazy szacunku za twoje prace.
To trzeba sobie to wytłumaczyć , że się ma doczynienia z kosmitą i trochę lepiej jest a potem dwie , no trzy wizyty u psychologa wiadro pastylek, i czasami uda się bez tygodniowego pobytu w zakładzie zamkniętym
To trzeba sobie to wytłumaczyć , że się ma doczynienia z kosmitą i trochę lepiej jest a potem dwie , no trzy wizyty u psychologa wiadro pastylek, i czasami uda się bez tygodniowego pobytu w zakładzie zamkniętym
Moze nowe, mocniejsze petardy były by lekarstwem Pocieszam sie jeszcze tym, że gdy bede w Waszym wieku to technologia do tego czasu pojdzie mocno do przodu i wtedy moze w jakims ułamku bede tak dobry jak Wy