• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Gotowe modele - jarekom

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Poziom najwyższy z możliwych. Ilość detali, oznaczeń powala. No i budzi respekt swoimi rozmiarami. Mam tylko jedno ale. Czemu wnętrze kabiny nie jest pomalowane? Wtedy już nic by mi w tym modelu nie brakowało, ale mimo to.... wyrazy uznania :)

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Jarek przez Twoją scanie z hdsem walnąłem o ziemię :podstepny: dosłownie. Zapatrzyłem się w telefon na prezentację a byłem w trakcie siadania na krzesło, które odjechało zanim usiadłem no i... :LOL: niektórzy piszą że zbierają szczenę z podłogi Ja dziś doświadczyłem czegoś podobnego :D. Model jest genialny a bardziej jego wykończenie detale i ten potężny HDS (y) coś pięknego nie mogę się napatrzeć :gwizd: GRATULACJE Jarek... miodzio :rolleyes:.

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Człowiek myśli że zrobił jakieś postępy a tu nagle widzi tak genialnie wykonany model i zaczyna się zastanawiać kiedy dojdzie do takiego poziomu. Należą się tobie wyrazy szacunku za twoje prace. :D

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
To ja w takim momencie zastanawiam sie czy tego nie rzucić bo takiego poziomu nigdy nie osiagne :D
To trzeba sobie to wytłumaczyć , że się ma doczynienia z kosmitą i trochę lepiej jest a potem dwie , no trzy wizyty u psychologa wiadro pastylek, i czasami uda się bez tygodniowego pobytu w zakładzie zamkniętym :eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
To trzeba sobie to wytłumaczyć , że się ma doczynienia z kosmitą i trochę lepiej jest a potem dwie , no trzy wizyty u psychologa wiadro pastylek, i czasami uda się bez tygodniowego pobytu w zakładzie zamkniętym :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
To może prościej , Jarek zawodowiec , reszta amatorzy , wtedy kompleksy będziemy mieli mniejsze.

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Moze nowe, mocniejsze petardy były by lekarstwem :D Pocieszam sie jeszcze tym, że gdy bede w Waszym wieku to technologia do tego czasu pojdzie mocno do przodu i wtedy moze w jakims ułamku bede tak dobry jak Wy ;) :D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Galeria 22
Galeria 384
Galeria 18
Galeria 6
Galeria 546