Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Miło czytać , że praca nie poszła na marne. Początki były trudne, trochę blaszek wylądowało w koszu.
Dzisiaj uchwyciłem Volvo które przejazdem pojawiło się na mojej dioramce. Nowa szata graficzna Vlista.
Kolejny skończony model to Scania V8 Bringa. Sam ciągnik dostał zabudowę między osiową, blendę przeciwsłoneczną, tylną belkę i halogeny. Naczepa samowyładowcza do kontenerów. Rama , antywjazdy i urządzenia do rozładunku to mosiądz. Koła z awm-owskiej naczepy. Urządzenia do rozładunku zrobiłem przesuwne , tak więc oprócz 40 stopowych można wozić 20 stopowe kontenery.
Świetny zestaw, tak jak na atrapie napisane po prostu SUPER.
Jarek w krótkim czasie zasypałeś nas wspaniałymi modelami w Twoim wykonaniu, aż złapałem doła modelarskiego
A tam , bez przesady. Po prostu robiłem po kilka sztuk z rodzaju i nagle wszystkie modele kończę w jednym czasie. A robiłem je parę miesięcy. Teraz nastąpi przerwa bo wyjeżdżam i będę nowe projekty na lapku tworzył w zaciszu hotelowego pokoju.
Ten model najmniej mi się spodobał z pośród tych które nam ostatnio pokazałeś , co nie oznacza że jest on na Twoim poziome - czytaj kosmicznie wysokim . Co do nowych projektów to myślę że może firma Dann-trans by Cię zainteresowała http://forum.trucksfoto.pl/index.php?topic=185.0