• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Gotowe modele - jarekom

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Miło czytać , że praca nie poszła na marne. Początki były trudne, trochę blaszek wylądowało w koszu.
Dzisiaj uchwyciłem Volvo które przejazdem pojawiło się na mojej dioramce. Nowa szata graficzna Vlista.

DSC01347.jpg

DSC01348.jpg

DSC01349.jpg

DSC01353.jpg

DSC01354.jpg

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Kolejny skończony model to Scania V8 Bringa. Sam ciągnik dostał zabudowę między osiową, blendę przeciwsłoneczną, tylną belkę i halogeny. Naczepa samowyładowcza do kontenerów. Rama , antywjazdy i urządzenia do rozładunku to mosiądz. Koła z awm-owskiej naczepy. Urządzenia do rozładunku zrobiłem przesuwne , tak więc oprócz 40 stopowych można wozić 20 stopowe kontenery.

DSC01373.jpg

DSC01375.jpg

DSC01376.jpg

DSC01378.jpg

DSC01380.jpg

DSC01381.jpg

DSC01383.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.724 109 2
Świetny zestaw, tak jak na atrapie napisane po prostu SUPER.(y)
Jarek w krótkim czasie zasypałeś nas wspaniałymi modelami w Twoim wykonaniu, aż złapałem doła modelarskiego;):D

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
A tam , bez przesady. Po prostu robiłem po kilka sztuk z rodzaju i nagle wszystkie modele kończę w jednym czasie. A robiłem je parę miesięcy. Teraz nastąpi przerwa bo wyjeżdżam i będę nowe projekty na lapku tworzył w zaciszu hotelowego pokoju.

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Widziałem tego przewoźnika w Belgii na terminalu. Zastanawiałem się czy go nie zrobić. ale pomysł wezmę pod uwagę.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.057 388 20
Zestaw pierwsza klasa. Taki z górnej półki. Pięknie wykonany, no i właściwie nie spotykany w naszej skali. Podoba się.(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.057 388 20
Kapitalnie zrobiony ten model. Masz talent. Podziwiam i trochę zazdroszczę umiejętności. Fantastyczna robota.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Galeria 22
Galeria 384
Galeria 18
Galeria 6
Galeria 546