• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ferrix Trans

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Tuning Volva wyszedł Ci kapitalnie (y) jesteś pierwszym który stworzył takie dzieło :) czarne Volvo bardzo fajne ,Scania piękna ,stwierdzam że naprawdę potrafisz zrobić piękne modele ,wybaczam te co popsułeś :D:D;) .gratuluje takich zdolności (y)(y)(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.065 388 20
Scania Stetzl znana i lubiana. Ale i tak nowe Volvo, szczególnie tak przerobione, wygląda dużo ciekawiej. Podoba mi się ta Twoja przeróbka. (y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ładnie podrasowałeś tego czerwonego, tylko ta PLka wydaje mi się ciut za duża. Scania interesująca, nie przesadzona. Podoba mi się malowanie atrapy.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.282 67 1
Ciągniki , bardzo fajnie się prezentują . Scania klasą samą w sobie , natomiast volvo czarne mi się podoba . Czerwone tez fajnie zrobione , ale nie pasuje mi tam w żaden sposób ten kangur. Widać że nie od tego modelu .

OP
OP
Ferrix

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dzisiaj troszkę Master Truck'owo.
Wiem, iż nie każdy lubi te przesłodkie pisaneczki, więc krytykę przyjmę na zderzak.
Oba zestawy to prezenty od Darka, w zasadzie jak większość moich pisanek-dzięki Darku :)
No więc tak...

Kenworth W900 "Henglein"

12.jpg
8.jpg
11.jpg
10.jpg
9.jpg

A teraz model, który od zawsze mi się marzył i marzył. Niestety bardzo ciężko jest go dostać w naszym ukochanym kraju, szczególnie, że to już poniekąd gatunek wymarły :(
Naczepa przerobiona na bazie "Tsu Bode", wciąż niedokończona, ale pozostało tylko zamazać logo na paleciarach :)

Scania R500 Topline "Alea Iacta Est"

1.jpg
2.jpg
7.jpg
4.jpg
3.jpg
5.jpg
6.jpg

Kocham ten model :love::ROFL::love::ROFL:

Pozdrawiam!
Kamil

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Amerykaniec tak fajnie pomalowany i tyle ma dodatków że nawet nie przeszkadza że kabina jest bardzo kiepska.
Scania bardzo mi się podoba.
Ostania fota na konkurs ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Kenworth zapiera dech w piersiach. Mimo że herpowskie "hamerykańce" nie grzeszą urodą, to ten dzięki malowaniu i dodatkom wygląda wyjątkowo dobrze. Scania też niczego sobie. Zdecydowanie bardziej podobają mi się ciągniki malowane w motywy tylko częściowo.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.065 388 20
Obydwa modele bardzo ciekawe. Kenworth, pomimo iż kabina nie jest idealna wygląda bardzo dobrze. Malowanie pisankowe tuszuje niedociągnięcia. Dużo dodatków i chromów robi swoje. Jak dla mnie to bardzo fajny model i wart posiadania w kolekcji. Natomiast Scania to klasa sama w sobie. Herpa wydając Jens Bode przyłożyła się do wykonania. Po Twoich przeróbkach wygląda kapitalnie. Podoba się. (y)

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Nie przepadam zbytnio za malowaniem takim "pisankowym" ale na tym amerykańcu wygląda dobrze, natomiast Scania model -wyśmienity pod względem detali itd.(y)(y)

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
USA nie moja bajka :) Ale za to Scania miodzio :) cały czas mnie korci żeby kolejną zrobić właśnie w takim stylu oczywiście w czerwonym kolorku. Bardzo fajnie wygląda konik jak i naczepa (y).