• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ferrix Trans

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
A mnie się bardzo podoba. R1 z końca produkcji, z poliftowym grilem, ale mnie bomba. Jedno co bym jeszcze pomalował to końcówki spoilerów na czarno, bo te boczne chyba tak mają. Ale to taki tam szczególik ;) No i szkoda że dajesz tylko po jednej odległościówce, ITD raczej by nie pochwaliło za to :D A co do Magnumki.... ciągnik jak ciągnik, fajny, ale naczepa to wymysł totalny. Coś się chyba nie modli zdecydować między burtówką a firanką to zrobili wszystko na raz :D Ale i tak mi się podoba że to lowliner i coś innego nic wszystko ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Naczepa od magnumki straszny cudak, jeszcze nie widziałem takiego wynalazku. Ktoś miał niezłą fantazję, albo był po kilku głębszych tylko pytanie czy w u producenta tej naczepy, czy w AWM. :ROFL: Scania mi się podoba, ale jakoś wolałbym ją czystą.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Jak dla mnie udana prezentacja . Magnum trzeba przyznać że to jeden z lepszych form modeli jakie wypuściło AWM . Naczepa trochę dziwaczna , ale ostatnio przeglądałem co produkują Włosi , także to może być realne że takie istnieją . Scania jak dla mnie bardzo fajnie zrobiona . Myjni to ona już dawno nie widziała :D

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Modo sa swietne malowani3 super widzialem je juz killa razy ale warto miec takie cos
[DOUBLEPOST=1437905290,1437904807][/DOUBLEPOST]Magnumka swietna idealne zestawienie kolorow ten niebieski z pomarancza

saaro

Aktywny użytkownik
Reakcje
485 5 0
Spokojnie przejrzałem wszystkie zaprezentowane modele i wszystkie są po prostu rewelacyjne:) Poniżej wymienione modele podobają mi się jednak najbardziej(y)(y)(y):
Scania R500 Topline [Alea Iacta Est]
Scania R500 Topline [HC Transped/Kometa Brno]
Reanult Magnum [DREBINGER SPEDITION]

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Rka z wanną z filmu Duel 2? :ROFL:

Nie wiem jakim cudem ominąłem ten temat?! Teraz po przejrzeniu całości, szczególnie ostatnich kilku stron szukam szczęki po pokoju.
Tak jak modele masz świetnie i naprawdę trudno wybrać najciekawszy, tak diorama jest genialna.
Opisz krótko jej budowę proszę, co jak i jakie materiały. Przeczytałem o szpilkach - ekstra pomysł!