Panowie, kolega bstok70 przecież już nam ten model prezentował wcześniej, bo był pierwszym jego nabywcą. Ja stałem się drugim chyba.
DarekW, wszelkie swoje wrażenia, opis modelu i takie tam wyraziłem w kilku obszernych postach wcześniej. Tam masz chyba wszystko.
ogest, nie opisywałem wcześniej spodu modelu, ale od strony czysto wizualnej, jest bardzo prosty. Żadnych skomplikowanych detali czy szczegółów. Temat napędu opisałem dokładnie wcześniej.
Gała, i ja również nie oceniłem go jako cudownego, ale naprawdę cieszy oko. No i w sumie jestem zadowolony że go mam. Jest to stosunkowo prosty model, mający swoje wady. Plusem jednak jest to, że w ogóle jest, i nawet wygląda na tyle dobrze, że nie sposób go pomylić z inną serią taboru. I na żywo faktycznie wygląda ciekawiej, szczególnie jak nie patrzymy bardzo z bliska, tylko z małej oddali, gdy i tak detali by nie było już widać. Upiększać można zarówno taki model gotowy, jak i można zakupić sobie zestaw do samodzielnego montażu i już przy budowie wprowadzać własne ulepszenia wszystkiego. To zresztą byłoby zdecydowanie lepsze, no i tańsze rozwiązanie.