Rafał G., w moim modelu i w modelu kolegi bstok70 nie za bardzo jest co fotografować, jeśli idzie o napęd, bo jest to wózek z napędem. I to nie taki wózek jak stosowany w starszych modelach Piko czy Lima, gdzie silnik był tak wielki, że aż był w budzie, tylko taki mały, że jest zabudowany na samym wózku, nie wychodząc powyżej górnej krawędzi jego ramy. Zdjęcie takiego wózka ukazuję poniżej.
http://www.mr-catalog.com/parts/tenshodo/images/wb31.jpg
Oczywiście, tutaj bez zamontowanych imitacji boków wózków od modelu EN57 Milosza.
Jest to wózek bez DCC, jednak kiedyś chyba w tym temacie podałem link do strony, gdzie opisano jak go przerobić pod sterowanie cyfrowe.
A co do fotek o których wspominasz, a jakie kiedyś zamieściłem, na których silnik znajduje się w budzie i napęd przenoszony jest za pomocą wałków kardana. Te fotki przysłał mi twórca modelu, jako podglądowe. Proponował mi takie właśnie wykonanie napędu. Miało to tę zaletę nad wózkiem napędowym, że daje większą siłę pociągową. Ale wadą miały być nieodpowiednie wymiary rozstawu osi w wózku, nieodpowiednia wysokość całego wózka, oraz fakt jego umieszczenia wewnątrz modelu.