• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ciężarówki Gryngola 1:43

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.879 388 20
Kolejny rewelacyjny model wyszedł spod Twojej ręki. (y) Znów jestem pod wrażeniem ile można wyciągnąć z gazetkowych modeli...
Gratuluję. (y)(y)(y)

OP
OP
gryngol

gryngol

Aktywny użytkownik
Reakcje
429 0 1
Dzisiaj udało mi się skończyć model STAR 28 SW-21. Model z DeA fajny, ale nie lubię targowych/folderowych malowań, dlatego decyzja o przeróbce modelu. Jeszcze mi zostało wydrukować tablice rejestracyjne z Wałbrzyskimi numerami.

Równolegle z moim modelem, robiłem drugi dla kolegi.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.879 388 20
Rewelacyjnie te Stary wyglądają. W takich barwach właśnie powinny być wydane te modele. Nie wiem kto i dlaczego mąci wydawcy w kolorach, ale na Twoich pracach producent może się wzorować. Świetna robota. (y)(y)(y)

OP
OP
gryngol

gryngol

Aktywny użytkownik
Reakcje
429 0 1
W długi weekend udało mi się skończyć dwie naczepy ZREMB NB-181. Cała naczepa to kit wydrukowany z żywicy. Jedna od dziś będzie wozić beton w Warszawie, a moja w Poznaniu Ciągnik Jelcz 317 posiada kompletną ramę wydrukowaną z żywicy, kabina pochodzi z modelu DeA

OP
OP
gryngol

gryngol

Aktywny użytkownik
Reakcje
429 0 1
Jakiś czas temu skończyłem model Liaz 110. Powstał z Liaza chłodni z kolekcji DeA oraz zabudowy skrzynia z plandeką od
Marcus Models . W planach niebieski Liaz ze skrzynią ale bez plandeki.