• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Amerykańskie ciężarówki 1:43 - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.721 387 20
Dziś miałem trochę wolnego, to porobiłem porządki i przestawiłem trochę modeli w gablotkach. No i wreszcie ustawiłem swoje amerykańskie ciężarówki razem. :)

Gablotki Amerykańskie Ciężarówki 06.jpeg

Gablotki Amerykańskie Ciężarówki 07.jpeg

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.721 387 20
Dzięki koledzy za opinie. (y) Miód na moje serducho, bo już miałem parę razy ochotę zaprzestać kupowania tych "amerykańców"... Niektóre są naprawdę długie, a i wysokość mają sporą. (nie mieszczą mi się w gablotki i muszę kombinować z podwyższaniem półek ;))

Dziś natomiast kolejny, jeszcze nie pokazywany model. Tym razem staruszek Mack B61T z cysterną w barwach "WESTERN TRANSPORT"

mack-b61t-western-001.jpg
mack-b61t-western-002.jpg
mack-b61t-western-003.jpg
mack-b61t-western-004.jpg
mack-b61t-western-005.jpg

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.721 387 20
Stary Mack jest piękny i też mam do niego sentyment.
Dziś natomiast kolejny model z tej serii. Mikołajkowy prezent dotarł na czas, z czego się bardzo cieszę. :):D
Tym razem młodszy brat ciężarówki z poprzedniej prezentacji.
Mack Vision w barwach FedEx

Mack Vision FedEx 001.jpeg
Mack Vision FedEx 002.jpeg
Mack Vision FedEx 003.jpeg
Mack Vision FedEx 004.jpeg

I jeszcze sam ciągnik...

Mack Vision FedEx 006.jpeg
Mack Vision FedEx 007.jpeg
Mack Vision FedEx 008.jpeg

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.721 387 20
Powiem Ci Piotrze, że ten model też mi się bardzo podoba. Pomimo nowoczesnej linii ma coś w sobie co przyciąga wzrok. Z tych nowoczesnych jest dla mnie jednym z lepiej wyglądających.