• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Amerykańskie ciężarówki 1:43 - mafo

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.028 37 4
Akurat ostatnio jakas przypominajka mi wyrzucala link do tego trucka, a tu prosze, juz w zasobach :) Nie bede komentowal, bo koledzy juz to zrobili. Scenka powyzej piekna, film tez ponadczasowy. Spoznione Wszystkiego Najlepszego, zdrowia i kolejnych rarytasow w kolekcji :)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.916 387 20
Dzięki Koledzy za życzenia. :)

Dziś kolejny model z amerykańskich dróg. Tym razem z francuskiej gazetkowej serii, która jest o kilka modeli do przodu w porównaniu z hiszpańską serią.

Freightliner Coronado:

Freightliner Coronado 001.jpeg
Freightliner Coronado 002.jpeg
Freightliner Coronado 003.jpeg
Freightliner Coronado 004.jpeg
Freightliner Coronado 005.jpeg
Freightliner Coronado 006.jpeg
Freightliner Coronado 007.jpeg
Freightliner Coronado 008.jpeg

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.028 37 4
Sa podobne modele na eBay, ale nie wiem czy takie firmy maja powazenie w srodowisku modelarskim. Przegladam glownie z ciekawosci zarowno forum jak i rozne sklepy, aukcje, ale nie mam pojecia jakie sa kryteria doboru odpowiednich modeli (samochodowych).
eBay