Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Po pierwsze duży plus za to, że to jest Actros z limitowanej serii, czyli Black Edition. Z kalkami Rico wygląda tak swojsko, lecz ja takiego osobiście na drodze nie widziałem. Planujesz jakąś małą podkolekcję tego przewoźnika czy tak z czystej sympatii tworzysz te modele?
. Z kalkami Rico wygląda tak swojsko, lecz ja takiego osobiście na drodze nie widziałem. Planujesz jakąś małą podkolekcję tego przewoźnika czy tak z czystej sympatii tworzysz te modele?
Idziesz z tymi Ricolotami jak szalony Jeszczę trochę i Twoja flota w skali będzie miała tyle sztuk co ta w 1:1 Fajne naczepy powychodziły . Takie pytanie mam jeszcze czy Ty nie planujesz przypadkiem odtworzyć wszystkich pojazdów jakie Rico używało ?
Idziesz z tymi Ricolotami jak szalony Jeszczę trochę i Twoja flota w skali będzie miała tyle sztuk co ta w 1:1 Fajne naczepy powychodziły . Takie pytanie mam jeszcze czy Ty nie planujesz przypadkiem odtworzyć wszystkich pojazdów jakie Rico używało ?