Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Cześć , Witam z powrotem . Prawie 2 lata mineły od ostaniego mojego wpisu ... Dużo się działo ale i kolekcja urosła w siłe, przekształcając się w piekny twór. Nie bede zakłądał nowego tamtu. Jak wiecie zakochałęm sie w barwach Rico, od tego momentu postaram sie Wam prezentować modele w tym malowaniu. Jako pierwsze zdjęcie na przywitanie wystawię całość w gablocie i już nie dlugo pierwsza prezentacja z bliska
Wiele ciekawych modeli, jak dla mnie na szczególną uwagę zasługuje EuroStar i laweta na podwoziu Volva FM. Czekam na prezentację poszczególnych modeli z bliska. ;-)
Świetna gablota . Ciekawe kiedy braknie w niej miejsca ? Czekam na prezentacje wszystkich po kolei od nowa . Jeszcze takie małe pytanie czy w planach jest więcej wywrotek i czy będzie chociaż jedna z 4-osiek jakie tam były ?
Witam , mam dla Was kilka zdjęć . Niestety światło mi nie pomagało w dzisiejszych zdjęciach ... Mam grupowe zdjęcie Mercedesow Actrosow , które później pokaże odzielnie również . Ciągniki będą pokazane pod różnymi naczepami . Także będzie co oglądać ;-)