• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Zbiory mańka :D

OP
OP
maniek

maniek

Aktywny użytkownik
Reakcje
70 0 0
Cześć , Witam z powrotem . Prawie 2 lata mineły od ostaniego mojego wpisu ... Dużo się działo :D ale i kolekcja urosła w siłe, przekształcając się w piekny twór. Nie bede zakłądał nowego tamtu. Jak wiecie zakochałęm sie w barwach Rico, od tego momentu postaram sie Wam prezentować modele w tym malowaniu. Jako pierwsze zdjęcie na przywitanie wystawię całość w gablocie i już nie dlugo pierwsza prezentacja z bliska :D
IMAG0512 1.jpg

Pozdrawiam

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Wygląda imponująco. Szczególnie ciekawi mnie FM autotransporter i longline. Chyba widziałem Twoje wypociny na jednej z fejsowych grup.

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Wiele ciekawych modeli, jak dla mnie na szczególną uwagę zasługuje EuroStar i laweta na podwoziu Volva FM. Czekam na prezentację poszczególnych modeli z bliska. ;-)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.352 67 1
Świetna gablota . Ciekawe kiedy braknie w niej miejsca ? :D Czekam na prezentacje wszystkich po kolei od nowa . Jeszcze takie małe pytanie czy w planach jest więcej wywrotek i czy będzie chociaż jedna z 4-osiek jakie tam były ?

Zyga59

Aktywny użytkownik
Reakcje
52 0 0
Kolekcja robi wrażenie tym bardziej że to jest mój ulubiony przewoźnik. Szkoda że już ich nie ma na drogach. Czekam na pojedyńcze prezentację.

OP
OP
maniek

maniek

Aktywny użytkownik
Reakcje
70 0 0
Witam , mam dla Was kilka zdjęć . Niestety światło mi nie pomagało w dzisiejszych zdjęciach ... Mam grupowe zdjęcie Mercedesow Actrosow , które później pokaże odzielnie również . Ciągniki będą pokazane pod różnymi naczepami . Także będzie co oglądać ;-)
IMAG0173.jpg
IMAG0174.jpg
IMAG0175.jpg
IMAG0181.jpg
IMAG0182.jpg
IMAG0180.jpg

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane:
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 88
Samochody ciężarowe 20
Samochody ciężarowe 174