Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ricö jak Ricö, było tego dużo i szybko ponikło...
Nie jestem jakimś fanem tej firmy, ale miłą odskocznią jest zobaczyć to podczas gdy większość robi Pekaesy, lub zbiera WB czy A.T.
Przyszłościowo fajna by była fotka wszystkich tych Twoich Ricölotów ustawionych równolegle kolo siebie pod katem jak np na parkingach przy autostradzie.
Przyszłościowo fajna by była fotka wszystkich tych Twoich Ricölotów ustawionych równolegle kolo siebie pod katem jak np na parkingach przy autostradzie.
Wcześniej wystawiłem takie zdjęcie na fb , Polska Grupa Modelarstwa Samochodowego w skali 1/87. Nie wiem, czy miałeś okazje oglądać. Nie są to wszystkie ale w przyszłości napewno coś się wykombinuję
Ja pierdziu! Ale masz flotę Ricowców
Czerwony Actros super, ale te dwa ostatnie zdjęcia, no normalnie wpadłem. Byłem pewien, że zrobiłeś taką samą makietę i znalazłeś takie same drzewa
Rewelka Maniek