Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Brudas niesamowity. Wygląda jakby jeździł po błotnistych bezdrożach bezkresnych rosyjskich terenów. Jak dla mnie to trochę za grube kropki tego błota na modelu i chyba trochę nienaturalnie ubrudzony. Góra powinna być bardziej czysta niż dół.
Natomiast ten hakowiec bardzo przyjemny. Podoba się.
"Aż się prosi" żeby pokomentować i pooceniać tematy u innych a nie tylko w swoim się udzielać...
co do renówki to tak, trzeba ją trochę dopieścić, a tak to całkiem fajne połączenie wyszło z tą kontenerówką i puszką 20
Duży plus za malowanie, natomiast nie przypominam sobie abym kiedykolwiek na bazie widział taką naczepę a i ciągnik dużo odbiega od rzeczywistości.
Jedyny w wysokiej kabinie jaki pamiętam to czteroosiowy ciągnik z orurowaniem na dachu, halogenami, fanfarami i potocznie nazywanymi kogutami.
Może się mylę bo na pewno nie widziałem wszystkich aut jakie firma posiada w swym taborze ale na 99% jestem pewien ze oprócz malowanten model nie ma nic więcej wspólnego z oryginałem.
Chodzi mi tutaj o malowanie naczepy, piszecie że mogło takiej nie być w realu , więc wstawiłem to zdjęcie , myśląc, że tym zestawem kierował się twórca modelu.
Hakowiec mimo iż z Wikinga , to podoba mi się .Spróbuj dorobić jakiś ładunek złomu i będzie super.
Renia z tank puszką i MB cysterna też fajnie się prezentują.
Długo wyczekiwany i bardzo oryginalny, bo raczej nikt takiego nie ma Ale bardzo przyjemnie wygląda ten składak, dużo lepsza ta naczepa z AWM niż ta oryginalna od tego Mana. A na tyle naczepy też są jakieś kalki czy goła?