• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Zbiory mańka :D

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Kołoczek dla mnie super, aż przez moment myślałem że to jakiś prototyp od Adam Modellbau bo pamiętam że miał plany właśnie coś takiego zrobić. A co do Skata to koła w naczepie do wymiany, albo przemalować i ciągnik też poddać lekkiemu tuningowi, wymienić koła na lowdeck, bo teraz naczepa za bardzo pieje ponad spojlery. Ale ogólnie super poloniki.

OP
OP
maniek

maniek

Aktywny użytkownik
Reakcje
70 0 0
Kiedy oglądałem go na aukcji bardzo mi się podobał lecz gdy rozpakowałem, troszeczkę się zawiodłem ...
DSC_1084.JPG
DSC_1085.JPG
DSC_1086.JPG

A tutaj Volvo z beczką :D
DSC_1099.JPG
DSC_1100.JPG

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Witam
Całkiem niezłe te Twoje modele!!
Model Koloczka zawsze mi chodził po głowie aby go zrobić. Jest przyjemny dla oka i warto go posiadać. Ale nigdy nie mogłem na niego trafić aby porobić zdjęcia. Dopiero ostatni miałem szczęście i dorwałem takowego gdzieś na pauzie. Pora będzie go zrobić bo widzę , ze prezentuje się zacnie. Brakuje mi trochę oznaczeń na ciągniku. Scat też fajny model , tylko tak jak piszesz _ te felgi troszku nie pasują. Raben to też perełka.
Co do składaków , ro już jeden z kolegów napisał , ze naczepy podczepione do EKB ni jak nie pasują. To zupełnie inne epoki transportu!!
Skacze to nie moja bajka, ale ubrudzone fajnie . Szczególnie ten pierwszy. A i jeszcze ten brzydal - Daf. Trochę ktoś przesadził z waloryzacją , albo model służył do nauki. Jakoś nie wygląda realistycznie.[DOUBLEPOST=1403813417][/DOUBLEPOST]Co do Regesty to się koledze nie dziwię, że się zawiódł.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Miło się ogląda takie modele, jak z ostatnich prezentacji. Najlepiej moim zdaniem wypada ta magnumka, tylko te koła faktycznie do wymiany.

L

LUKASZ 87

Gość
Actrosik fajoski troszkę dodatków dołożone co daje mu efekt na plus , i to co lubię żołte przeciwmgłowe

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.387 67 1
Podoba mi się malowanie tego dafa . Bardzo ciekawe i niestandardowe .
Panie taka małą uwaga do Ciebie . Temat już wielokrotnie poruszany , a mianowicie pokazujesz na forum swoje modele to wypadało by także komentować to co kolekcjonują inni . Na tym polega obecność na forum . Pozdrawiam .

OP
OP
maniek

maniek

Aktywny użytkownik
Reakcje
70 0 0
Panie taka małą uwaga do Ciebie . Temat już wielokrotnie poruszany , a mianowicie pokazujesz na forum swoje modele to wypadało by także komentować to co kolekcjonują inni . Na tym polega obecność na forum . Pozdrawiam .
Bartek , szanowny kolego , zarejerstrowalem się na tym forum, aby podzielić się z Wami moja kolekcja . Wielu się ona podoba, co mnie bardzo cieszy i bardziej podkreca. To, że nie udzielam się codziennie na forum lub nie komentuje Waszych kolekcji wynika z braku czasu. Niestety tak już jest. Nie chciałbym mieć jakiś kwasów tutaj, ale jeżeli bardzo chcesz to pod każdą Twoją prezentacją napiszę " Super model " mam nadzieję że będziesz wtedy zadowolony. Pozdrawiam

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 88
Samochody ciężarowe 20
Samochody ciężarowe 174