Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
A ja nie napiszę nic na temat Twojej kolekcji, bo forum działa na zasadzie pisania komentarzy..... czyli oprócz pisania komentarzy w swoich tematach to polecam także pisac komentarze u swoim nowym kolegom.
Tak czy owak życzę udanej zabawy na forum.
OOO, superaśny zestaw! Mnóstwo detali w ciągniku, a co dopiero na klapach naczepy. Rewelacja, ale kółka w ciągniku coś nie współgrają z kabina i jego designem, nie wiem, moze lepiej zastosować czarne piasty?
Iveco Stralis to rzadko widywany w naszej skali model, tym bardziej z tyloma detalami. Każdy drobny szczegół dodaje modelowi realizmu. Podoba mi się motyw na kabinie, dobrze zwaloryzowany tył naczepy. Tylko ten kierowca jakiś taki blady, może należy mu się w końcu urlop i pobyt w ciepłych krajach, żeby się opalił.
Hej wszystkim w tą piękną Niedzielę , to forum jest tak bogate w kolekcje modeli, że aż czasu brakuję na przejrzenie wszystkich tematów ... Przejrzałem kilka i jestem pod wielkim wrażeniem Moja głowa już pęka od zaprezentowanych tutaj modeli i zachodzę w głowę jak by je tu zdobyć
Proste , świetne volvo . Jak dla mnie ten model prezentuje się idealnie . Co do opisu to Kolego nie jest tandem tylko zwykła przyczepa . Tandem mamy tam gdzie wystepuja w przyczepie dwie osie przy sobie razem .