• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Zbiory mańka :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.732 387 20
Scania wygląda bardzo ciekawie w tym malowaniu. Z tankkonteterem bez opisu wygląda jak taki prosty zestaw z polskich dróg.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.016 158 2
A ja nie napiszę nic na temat Twojej kolekcji, bo forum działa na zasadzie pisania komentarzy..... czyli oprócz pisania komentarzy w swoich tematach to polecam także pisac komentarze u swoim nowym kolegom.
Tak czy owak życzę udanej zabawy na forum.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
OOO, superaśny zestaw! Mnóstwo detali w ciągniku, a co dopiero na klapach naczepy. Rewelacja, ale kółka w ciągniku coś nie współgrają z kabina i jego designem, nie wiem, moze lepiej zastosować czarne piasty? :niepewny:

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.732 387 20
Stralis ze Schmitzem wygląda świetnie. Dużo detali no i rejestracje dodają mu realizmu. Świetny model.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Iveco Stralis to rzadko widywany w naszej skali model, tym bardziej z tyloma detalami. Każdy drobny szczegół dodaje modelowi realizmu. Podoba mi się motyw na kabinie, dobrze zwaloryzowany tył naczepy. Tylko ten kierowca jakiś taki blady, może należy mu się w końcu urlop i pobyt w ciepłych krajach, żeby się opalił. :D

OP
OP
maniek

maniek

Aktywny użytkownik
Reakcje
70 0 0
Hej wszystkim w tą piękną Niedzielę :D, to forum jest tak bogate w kolekcje modeli, że aż czasu brakuję na przejrzenie wszystkich tematów ... Przejrzałem kilka i jestem pod wielkim wrażeniem ;) Moja głowa już pęka od zaprezentowanych tutaj modeli i zachodzę w głowę jak by je tu zdobyć :p

Dzisiaj zaprezentuje Wam zestaw w tandemie
IMAG0882.jpg
IMAG0883.jpg
IMAG0884.jpg
IMAG0885.jpg
IMAG0886.jpg

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.391 67 1
Proste , świetne volvo . Jak dla mnie ten model prezentuje się idealnie . Co do opisu to Kolego nie jest tandem tylko zwykła przyczepa . Tandem mamy tam gdzie wystepuja w przyczepie dwie osie przy sobie razem .

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.732 387 20
Bardzo fajny ten zestaw. Taki typowy no name z naszych dróg. Podmalowania i blachy dodają mu realistycznego wyglądu. Podoba mi się to.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 88
Samochody ciężarowe 20
Samochody ciężarowe 174