• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Narzędzia Zaginarka z ruchomym stolikiem.

OP
OP
Z

Zv

Gość
Mateusz.. rączki do stolika.. od czoła są do nich otw.

DSC_9230.jpg

Lista społeczna wg zgłoszeń, tak będą wysyłane zaginarki:
1. Zdeniu
2. 12 Groszy
3. Maxeus
4. Sławek
5. Corwin
6. Masło
7. OLF
8. Rotor 72
9. Daniel
10. 14d40
11. PSProject.
12 Ja :)
Jeśli ktoś z ww. zrezygnował proszę o błyskawiczne info.
Zaginarki przyjdą Pocztą z instrukcją czyli z nr konta do wpłaty w przesyłce.

OP
OP
Z

Zv

Gość
Kurcze p.Jacek nieco pomieszał z wysyłkami...
dwie pierwsze poszły 17.06 tu:
7.

9.

PROSZĘ PĘDZIĆ NA POCZTĘ ONE TAM CZEKAJĄ I BĘDĄ POD KONIEC TYGODNIE ODESŁANE Z POWROTEM!
Wysłane wczoraj idą już wg listy.

Ostatnio modyfikowane przez moderatora:

zdeniu

Znany użytkownik
Reakcje
432 13 17
Zaginarki przyjdą Pocztą z instrukcją czyli z nr konta do wpłaty w przesyłce.
wczoraj dotarła przesyłka (y)
dopiero dziś udało mi się ją wypakować :) (ciężkie to draństwo jest - ponad 3,2kg)
no i cóż mogę powiedzieć, wydaje się być jak należy choć nie mnie to oceniać gdyż nie miałem z tym do czynienia do tej pory
przydałby by się faktycznie jakieś rączki do stolika ale to już drobiazg :gwizd:

aha no i niestety w komplecie był brak a mianowicie instrukcji czyli nr konta (n)

OP
OP
1

12g

Gość
Zaginarka dotarła, zaraz pójdzie przelew.

Stal z której jest zrobiona zaginarka jest nierdzewna? Bo nie wiem czy mogę oczyścić ją z oleju którym zabezpieczona.

OP
OP
Z

Zv

Gość
Trochę mi wstyd, wysłanych jest 7 szt.. a tylko za dwie Jacek otrzymał wpłaty a jedna wciąż leży na poczcie... Taka dziwna cisza.. rozumiem, że wszyscy długo czekali ale jak się komuś nie podoba proszę śmiało odsyłać - pójdą w inne ręce z trym absolutnie nie ma kłopotu. Proszę tylko o info na prv. Jutro p.Jacek wysyła kolejne a do pt wyśle wszystkie.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Techniki modelarskie 20