• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

X EDYCJA SALONU MODELARSTWA I GIER TOWARZYSKICH HOBBY POZNAŃ | 19-20 PAŹDZIERNIKA 2013

Reakcje
25 1 0
Przecież tam z towaru byłą Lipa.
Chyba ,że te laseczki były fajne, na dodatek pojęcie miały mizerne ,bo ze trzy zdania zamieniłem,to nie wiedziały o co chodzi...
... a o co chodzi?
Nie wiem o którym stoisku mówisz, ja do P. Ryszarda podchodziłem ze 4 razy, trzeba było poczekać aż się luźniej zrobi.
Fajna impreza, podziękowania dla chłopaków z Torunia za możliwość poprowadzenia składów :)

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.198 504 30
To ja proponuję od przyszłego roku zamiast mistrzostw modelarzy zrobić Mistrzostwa w kupowaniu modeli.
A tutaj SU46-030 stan na 2003 rok :)
Piękna lokomotywa i super zdjęcie !
No to ja startuję w tych mistrzostwach:p Mam model dokładnie tej lokomotywy w dokładnie tym malowaniu z zakładu taboru w Olsztynie, ale nie będę tu śmiecił zdjęciami.

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.935 119 22
A ja przyznam, iż spodziewałem się w tym roku na Hobby czegoś szczególnego, jakiegoś celebrowania faktu iż to jubileuszowa X edycja. Ale niczego takiego nie zauważyłem.

Ostatni

Znany użytkownik
Reakcje
195 3 0
No to ja startuję w tych mistrzostwach:p Mam model dokładnie tej lokomotywy w dokładnie tym malowaniu z zakładu taboru w Olsztynie, ale nie będę tu śmiecił zdjęciami.
Fotkę dałe tylko dla porównania z modelem podpisanym jako stan na 2002r, na mojej jest orginał sfotografowany w Ełku rok później.
ps. gdyby można było edytować to usunął bym śmiecia, ale trudno musi zostać, na przyszłość nie będę śmiecił.