Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
...natomiast skąd wiesz kolego ,że u kogoś nie istnieją skrętne półki czy gabloty , cholera wie co i gdzie może posiadać ktoś ..
-lepiej (bezpieczniej) pisać (mówić) tylko w swoim imieniu .
A ja myślałem, że skrętne i skręcone to to samo, to jak ze Zbigniewem i Zbyszkiem... No tak... przecież nie każdy facet z widłami to Zeus czy k... Neptun Tak jakoś mi się przypomniało
A ja myślałem, że skrętne i skręcone to to samo, to jak ze Zbigniewem i Zbyszkiem... No tak... przecież nie każdy facet z widłami to Zeus czy k... Neptun Tak jakoś mi się przypomniało
Tak. Zaczęliśmy przeróbki wszystkich naszych modeli, bo skrętna oś to jest ten element, który klasyfikuje grupy. No i wtedy wiemy czy na półce mamy modele czy zabawki.
.
Dla mnie model czy zabawka to to samo -liczy się dla mnie tylko orgazm wykonania i funkcji .
-apropo model # zabawka , przypominam ,że już kiedyś na tym forum powstało takie pytanie- czym się jedno różni od drugiego i odpowiedzi ( między innymi wasze to znaczy samochodziarzy) były wątpliwe, chyba nawet ten fragment został wyrzucony ze względu na zabuksowanie się w próbach zdefiniowania i wykazania różnic.
Odnośnie przerabiania na skrętne , to dziwi mnie jak można oferowaną taką możliwość przez producentów nie wykorzystać ? Nie zamontować ?
Dlaczego przerabiać?!
odp na pozost. Twoje pyt. póżniej..