• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Warsztat - Flotoma

Reakcje
2.762 1 0
Dla mnie obraz pouczający. Jestem modelarskim jaskiniowcem, który jest na wczesnym etapie używania Libora Kopecka. Patent z wewnętrzną stroną drzwi - świetny ale łamanymi szybami bardzo mi Zaimponowałeś. Tomaszu. Brudzeniie modelu dobrze przedstawione.
W ogóle fajny montaż.
Wbrew pozorom, to nie jest łatwe.
Może jako ścieżkę dźwiękową dałbym Je t'aime... moi non plus ;)

OP
OP
Flotoma

Flotoma

Znany użytkownik
Reakcje
6.447 5 0
Fajny film (y) Model Citroena jest bardzo ładnie wykonany i pierwszy raz widzę w skali H0 montaż podwozia na śrubki.
Mnie też zauroczył ten model, przede wszystkim technologią opracowania. Przez przypadek dowiedziałem się o nim. Na desce rozdzielczej producent zaimitował nawet front radioodbiornika, jest osobna gałka zmiany biegów. Mocowanie na wkręty również pierwszy raz spotkałem w skali 1:87. Nie ukrywam, że łatwość demontażu zachęciła mnie do wzięcia modelu na warsztat :)

Dla mnie obraz pouczający. Jestem modelarskim jaskiniowcem, który jest na wczesnym etapie używania Libora Kopecka. Patent z wewnętrzną stroną drzwi - świetny ale łamanymi szybami bardzo mi Zaimponowałeś. Tomaszu. Brudzeniie modelu dobrze przedstawione.
W ogóle fajny montaż.
Wbrew pozorom, to nie jest łatwe.
Może jako ścieżkę dźwiękową dałbym Je t'aime... moi non plus ;)
Dziękuję Maćku :) Twoja propozycja ścieżki dźwiękowej byłaby duuużo lepsza. No i wieża występowała w "teledysku" :giggle: Niestety nie miałem takiego wyboru w bibliotece dostępnych utworów na yt.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
W robocie 6
W robocie 2
W robocie 7
W robocie 14
W robocie 33