• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pytanie? Wagon osobowy pisk na kołach

śledź

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
2.028 64 10
@PingwinRico jeśli nie zabierasz wogóle głosu tylko czytasz ,po co wystawiasz oceny ? trzeba mieć na prawdę rozumowanie błazna jakiegoś,żeby wchodzić do kogoś na temat, bez dyskusji i dawać oceny . Daj sobie spokój z ocenami skoro nie zabierasz głosu w temacie. Bo ja ,również mogę na twoje tematy wejść i dawać ci negatywne oceny lub neutralne jeśli jesteś taki cwany .
Uważaj na słowa kolego, bo źle się to dla Ciebie skończy.

melonowy

Znany użytkownik
Reakcje
2.603 53 1
Nie bezczelność, tylko ustosunkowanie się do danej wypowiedzi. Już Ci pisałem, że to nie jest Szajsbook i tu nie gromadzi się lajków.
Tu wyrażasz opinie o danej wypowiedzi, a nie lajkujesz, że "ale fajnie jest".
Albo ją popierasz, albo się z nią nie zgadzasz. Jeśli się nie zgadzasz, to jest to sygnał dla Ciebie, żeby może zmienić coś w tym, o czym pisałeś.
Każdy może wejść w Twój temat, przeczytać i nie rozpisując się wielce, wyrazić emotikonem swój stosunek do danej wypowiedzi.
My tu do siebie z szacunkiem się odnosimy, więc uważaj, bo Cię za takie rzeczy zablokują.

OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Czemu wypowiadacie się za kogoś on sam sie boi ? umie tylko oceniać a gdzie jego mowa ma 5 lat Adamie ten człowiek . Także dajecie oceny a nie rozmawiacie to dziwne. Inkson niech wejdzie tu wypowie się to mogę przeprosić, póki co jest duchem on bez rozmowy tylko ocenia. Nie musisz mi grozić i straszyć bo władza administracji na forum często do głowy uderza, nie złamałem wcale regulaminu żadnego punktu . Jeśli ci nie pasuję to mogę tutaj nie pisać wcale , nie musisz mnie usuwać sam sobie pójdę.

Inkson

Administrator
Zespół forum
Donator forum
MGKP
BGM
Reakcje
1.926 32 0
Inkson niech wejdzie tu wypowie się to mogę przeprosić, póki co jest duchem on bez rozmowy tylko ocenia.
Niestety ale nie jest duchem i może oceniać innych nie pisząc nic w temacie, jak każdy z nas.
. Nie musisz mi grozić i straszyć bo władza administracji na forum często do głowy uderza,
Ja nie grożę i nie straszę tylko piszę co zrobię. I nie życzę sobie takich uwag na temat władzy.

OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Ja tutaj nikogo nie obraziłem w rozmowie w tym temacie kto dyskutował @Inkson , @melonowy wiadomo ,że to nie facebook tym bardziej po co dajecie ,różne emotki . W porządku @Inkson rób jak uważasz ja do ciebie nic niemam przecież , kolega niech powie i go przeproszę , kogo mam obecnie przeprosić skoro nie uczestniczy tu w dyskusji mam pisać w pustke, zapraszam go tutaj

OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Ten temat jest mój osobisty w którym wielu kolegów bierze udział , liczy 11 stron , nie z wszystkimi tutaj musze się zgadzać i lubić tak samo jak inni ze mną. Ten człowiek nie piszący tutaj a oceniający mnie ,który poskarżył się administracji niech będzie miał odwagę, również zabrać głos. Nie znam cię kolego i za słowo cham błazen przepraszam ciebie @PingwinRico

OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Przeczytałem regulamin dużo wcześniej w czym jest jeszcze problem ? bo temat schodzi na sprawy zupełnie inne nie związane wcale z pociągami Panie administratorze . Przeprosiłem osobę pod tym nickiem , no niestety @melonowy ja nie śledzę kto kryje się pod nickiem , nie sprawdzam tego , to mi nie potrzebne , lepsza jest tu rozmowa jak zastanawianie się kto jest pod jaką nazwą. Jeśli jest to kobieta Edyta jak napisałeś, to nie zmienia faktu ,żadnego ja szanuje wszystkich jednakowo . Byłem tylko zdenerwowany bo cały czas dawała emotki jakieś śmianie, potem jakieś kciuki do dołu itd. Skoro jest to tutaj tak powrzechne i dozwolone to niech dalej daje jeśli jej to sprawia radość . Szkoda bo mogła zabrać głos wejść do dyskusji i lepiej by zrozumiał się jak jakieś głupie emotki. Co jeszcze mam zrobić już 2 krotnie przekazałem na jej ręce przeprosiny.

śledź

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
2.028 64 10
Ten temat jest mój osobisty w którym wielu kolegów bierze udział , liczy 11 stron
Temat tylko założyłeś, a te 11 stron to... to nie wiem jak to ugryźć. I tak wiesz lepiej niż wszyscy tu zgromadzeni.
Tak krótko tu jesteś, a skaczesz jak byś na forum dłuższy czas był, trochę szacunku dla starszych użytkowników forum.

OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
W kierunku Pana Sladek oraz Pana administratora Adama nigdy się nie wypowiadałem , tylko teraz . Jeśli chodzi o szacunek do ludzi generalnie to mam , z racji Pana wypowiedzi Adam Sladek zgodności jej z faktami albo nie zgodności co sam każdy oceni. Postaram się sprostać Pana wymaganiom , do nikogo nie skaczę .termin bycia na forum nie powinien oznaczać chyba jakiś przywilejów dla kogoś bo o tym regulamin nic nie wspomina. Podsumowując rozumiem Pana przesłanie i poprawie się z zachowaniem wedle Pana życzenia. Na koniec Panie Adamie te 11 stron dla Pana mało znaczy wiem, dla mnie jednak te 11 stron rozmowy coś znaczy bo to są ludzie i wypowiedzi w temacie modelarstwa nie mówie o mnie co pisze ale o innych bo dla pana z pewnością to wszystko co pisze i tak jest złe . Pana również mogę przeprosić chociaż nigdy w stronę Pana nic złego nie powiedziałem. Założenie tematu jest dozwolone przecież przez każdego na forum co ma do tego regulamin ? piszecie tak jakbym nie mógł założyć tematu i w nim pisać. @melonowy dziękuję za wyjaśnienie ale dziwne określenia stosujesz nie zrozumiałe , sądziłem że chodzi o osobe

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Czytam kolejny raz , koryguje błędy Panie Adamie Sieńko , chodzi o Pana cytat mego wpisu : Podsumowując : to słowo już poprawiłem. Oczywiście wracamy do tematu modelarstwa. Proszę by już wszyscy w spokoju spędzali ten czas niedzielnego wieczoru , raz jeszcze przepraszam kto poczuł się urażony.

PingwinRico

Znany użytkownik
Donator forum
H0e
Reakcje
5.867 48 2
póki co jest duchem on bez rozmowy tylko ocenia
Jestem Pingwinem i szybciej skrzydłem klika mi się ocenę, niżli wpisze komentarz.
Twój temat nie jest, jak Twoje mieszkanie. Nie muszę pukać byś mnie wpuścił.
Mogę sobie w każdej chwili wejść i zobaczyć, co piszą, bądź kliknąć ocenę - przypuśćmy kciuk w dół, gdyż nie zgadzam się z Twoją opinią. Nie muszę przy tym pisać komentarza, ten kciuk wystarczy.
Przy okazji dziękuję obu Adamom ( @śledź @Inkson ), jak również podziwiam @melonowy za cierpliwość. ;)

Buziaki

OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Wystarczy już tego tematu Panie Patryku Pingwin oraz Panie Radosławie melonowy ,wczoraj wyraznie pisałem ja oraz @Inkson by wrócić do tematu modelarstwa.
Przy okazji otrzymałem wagon czyszczący @melonowy , naprawdę jego wykonanie mnie zaskoczyło . Jego duża waga pewnie dla dobrego docisku do torów, fajna ta płytka jest co czyści , wagon jest ładnie odwzorowany. Może służyć jako wagon do jazdy również po odkręceniu płytki. Przejechałem na wolnej prędkości torowisko z 5 minut zebrało się trochę tylko brudu bo torowiska są nowe. Ale spełnia zadanie jestem zadowolony, świetny wagon , można każdemu polecić :) Wagon do czyszczenia torów DB AG V PIKO 54999 @melonowy twój jest zielony , także fajny mój brązowy.

Ostatnio edytowane: