• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pytanie? Wagon osobowy pisk na kołach

OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Nie ,możesz pisać obrażać drugiej osoby co cały czas czynisz , dodatkowo piszesz kłamstwa. Wchodzić, możesz ale pisz w temacie bo jaki jest cel twojego zachowania takimi wpisami , denerwowanie mnie złośliwość twoja. To tylko zle swiadczy o tobie i jak traktujesz ludzi. Za zamęt w moim temacie powinneś zostać ukarany przez moderatora.

OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Nie potrzeba zgłaszać , wszystko sam przeczyta oceni twoją postawę. Twoje wejścia do tego tematu to celowa realizacja twojego zaplanowanego działania. Popatrz co pisałeś w moim kierunku pytałem ciebie jaki jest cel pisania tutaj twój do mnie takich uwag głupich i kłamstw. Celowo ciągniesz tutaj temat, który się zakończył dawno by się popisać tutaj kolejnym wpisem , doskonale znani są tacy ludzie jak ty Sebastianie. Pamiętaj jedno , nie czyń drugiemu co tobie niemiłe . powiedziałeś,że jedno zdanie moje nie jest napisane prawidłowo, masz tutaj dowód kłamstwa twojego a resztę,każdy widzi co robiłeś.

OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Twoje odpowiedzi są dziwne trudno zrozumieć jaki jest twój cel. Trzeba było czytać uważnie jak pisałem z Adamem o sprawie pisowni , człowiek zrozumiał co mu powiedziałem ,taki ktoś jak ty nadal nie . W takim razie skończ dyskutować bo temat jest tutaj zupełnie inny. Udaj się do kościoła , może staniesz się lepszym człowiekiem .

Inkson

Administrator
Zespół forum
Donator forum
BGM
Reakcje
1.712 32 0
W takim razie skończ dyskutować bo temat jest tutaj zupełnie inny. Udaj się do kościoła , może staniesz się lepszym człowiekiem .
Wedle Twojego życzenia kończymy tą dyskusję i dzisiaj zajmujemy się pakowaniem koszyczków, a następnie świętami w gronie rodziny. Żeby wszystkim uczestnikom tej dyskusji ułatwić spokojne święta, to na czas świąt ten temat zostaje zamknięty. Życzę wszystkim wesołych i spokojnych świąt.

rprail

Znany użytkownik
Reakcje
1.302 57 1