• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta domowa [Tort] Miasteczko KuKu

OP
OP
KuKu

KuKu

Aktywny użytkownik
Reakcje
14 0 0
Dziękuje. Po takich komentarzach do razu lepiej się pracuję. Sledz pojemniki po tych lodach to obiekt stałej wojny z mamą. Nie dość, że wszystkie jej zabrałem to co są nowe to jest wyścig kto pierwszy zabierze ;)

A dzisiaj kolejne zarośla
87.jpg 88.jpg
Pozdrawiam KuKu

OP
OP
KuKu

KuKu

Aktywny użytkownik
Reakcje
14 0 0
Coś tam powoli dłubie po pracy ;)
Wylałem plac na lokomotywowni (do brudzenia) i asfalt koło dworca (do przemalowania).Dosadziłem trawy koło kozłów oporowych i je zachwaszczyłem, wysadziłem kawałek nowego trawnika.
W prawy górnym rogu (tam gdzie ten pagórek) planuje wykonać las. Więc jak ktoś posiada jakiś przepis na sosny to może się podzielić.
89.jpg 95.jpg 92.jpg 94.jpg 93.jpg 91.jpg 90.jpg

Pozdrawiam
KuKu

OP
OP
KuKu

KuKu

Aktywny użytkownik
Reakcje
14 0 0
Zbyszku, no przeglądam tą 3 stronę, a teloxys aristata dopiero rośnie ;)
Pepej, dobrze, że to wyłapałeś już wpisuje na listę "do poprawki". Chociaż uskok na żywo jest mniejszy, trochę powiększył się na zdjęciu takie złudzenie.

pepej

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Pepej, dobrze, że to wyłapałeś już wpisuje na listę "do poprawki". Chociaż uskok na żywo jest mniejszy, trochę powiększył się na zdjęciu takie złudzenie.
No nie wiem czy to złudzenie, obstawiam, że szyna nie trafiła w złączkę tylko się na niej oparła trochę ciężko będzie to poprawić, chyba że odgiąć złączkę w dół a szyny zlutować ?

uskok.png

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.264 66 5
Ja bym dodał krzaczory, toż las to nie tylko drzewa. Ale pewnie to jeszcze nie koniec prac nad lasem, więc reszta przyjdzie z czasem. I tak mi się rymło ;)
Fajnie, że są postępy. (y)