• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Specjalistyczne - irokez46

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.393 47 0
Dawno w moich tematach nic się nie działo.Dziś jeden model, rocowski Magirus w malowaniu kolejowej straży pożarnej z Niemiec.
SAM_0446.jpg
SAM_0447.jpg
SAM_0448.jpg
SAM_0450.jpg
SAM_0451.jpg
SAM_0452.jpg

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
No ten a raczej te Magirusy to są tak "zdetalowane", że wyglądają nie jak w skali 1-87 tylko 1-24 :eek: Po prostu obłędnie !!
Jak tak patrze na przyklad na przód... ten grill, przedni zderzak a pod nim te "stopnie" albo te kierunkowskazy po bokach kabiny to aż się nadziwić nie mogę, że to skala H0.
Fantastyczna robota. Oglądam, podziwiam i strasznie zazdroszczę umiejętności i modeli. Brawo po raz kolejny (y)

Ludlego

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Magirus bomba! Jak przykleiłeś tylnego koguta? Bo w swoim też mam opcje z drabinami dwoma i nie mogę znaleźć "dziury" na koguta.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
13.993 158 2
Stare dobre Magirusy.... ile tego teraz jeździsz w naszych OSP. Samochody nie zdarcia, jak się popatrzy na roczniki produkcji...1971, 1972.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.013 108 2
Bardzo lubię Roco , robią a w zasadzie robili naprawdę świetne modele, a do tego Irokez jak zawsze u Ciebie idealnie dopracowane.(y)

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
To jest 1:1,to nie może być model.Tylko skąd wziąłeś taki wielki odblask na którym stoi ten samochód to ja nie wiem.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Świetna robota. Pięknie wykonany ten model. Jak nie przepadam za strażackimi, to ten mi się podoba.