• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Specjalistyczne - irokez46

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.393 47 0
Technik gotowy.Model udało się złożyć z resztek po dwóch takich wrakach.W przyszłości wymienie HDS na taki z białego plastiku, żeby nie odróżniał sie odcieniem od błotników.Niestety ten był pomarańczowy i trzeba było go przemalować.
Teraz pozostaje tylko zrobić dioramę.

SAM_7785.jpg
SAM_7787.jpg
SAM_7786.jpg
SAM_7788.jpg
SAM_7789.jpg
SAM_7790.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Wszystkie ROCO-wskie modele podrasowane przez Ciebie są po prostu świetne. Potrafisz dać duszę modelowi swoją pracą. Jestem pod ogromnym wrażeniem.:eek: Piękne.

kozaa

Aktywny użytkownik
Reakcje
825 2 0
Napiszę o całej prezentacji bo trochę już wodzu pokazałeś no i od samego początku szczęka opada. BTR-152 ze stożkowym dachem to rewelacja. Świetnie spolonizowany model i to cieniowanie. Fantastyczna sprawa. Cała seria modeli Roco Minitanks mimo, że wybór amerykańskiego sprzętu nie jest mi bliski to jednak wykończenie modeli jest doskonałe. Doceniam je teraz jeszcze bardziej bo temat militarny ostatnio mnie wciągnął.
Komplet samochodów komunalnych, szczególnie piaskarki i polewaczki na Skodach od początku mnie urzekają. Jak Ci się kiedyś znudzą to u mnie znajdą dożywocie.
Strażackie Steyry to dwa kolejne bardzo realistyczne modele. Zdjęcie TLFA 4000 ze strażakiem przy tylnej skrytce prawie jak żywe:)
Z przyjemnością zawsze oglądam wszystkie twoje prace.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Ja też cofnę się do sprzętu komunalnego , modele znam ale podziwiam co wyciągnąłeś z tych skodzin , przecież to jest taki słaby model .