• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Specjalistyczne - irokez46

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Piękne modele pokazałeś,najlepsze Mercedesy z mocno wysuniętym do przodu silnikiem,nie znam się zbytnio na Mercedesach więc nie wiem jaki to model.Ach kiedyś to były ciężarówy,każda inna,każda na swój sposób piękna.Dzisiejsze kwadraty są jak dla mnie okropne,muszę się niektórym narazić ale powiem że nienawidzę współczesnych ciężarówek(osobówek z resztą też),te kształty wszystkie na jedno kopyto,te Many,Dafy czy Scanie,wszystko jedna cholera,aż nieprzyjemnie wsiąść do kabiny,kiedyś to były wozy...

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Steyr-y rewelacja to wiadomo.
Kraz fantastyczny i jego koła "balony" - bardzo chciałbym takiego w swojej kolekcji.Przyznam szczerze,że te koguty zupełnie mi do niego nie pasują-myślę,że są za małe:niepewny:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Steyr świetny, a i Kraz na balonach wygląda bardzo ciekawie. W sumie to żałuję, że takiego nie mam.

herbi

Znany użytkownik
Reakcje
2.176 2 0
Kraz rewelacja, tylko jedne malutkie ale :) Koguty lepiej wyglądałyby na takich podstawkach z KIBRI. Reszta super. Fajnie prezentują się pługi.

kozaa

Aktywny użytkownik
Reakcje
825 2 0
Strażackie klasyki, szczególnie Mercedes LF-25 dotknięte twoją ręką wyglądają oszałamiająco.

Steyr z pługiem i piaskarką Roco to jeden z moich ulubionych klasyków. Jest na mojej liście :)

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.393 47 0
Trochę podrobione Busche.
Fordy Crown Victoria z Policji Stanowej Connecticut oraz Chevrolet Caprice z FDNY.

SAM_0258.jpg
SAM_0259.jpg
SAM_0260.jpg
SAM_0261.jpg
SAM_0262.jpg
SAM_0263.jpg
SAM_0264.jpg
SAM_0265.jpg
SAM_0269.jpg