• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Specjalistyczne - irokez46

kozaa

Aktywny użytkownik
Reakcje
825 2 0
Piękna kolekcja Magirusów. Od razu człowiek nabiera chęci, żeby próbować sił. Dodam tylko, że Magirus kolejówki ma funkcję ratownictwa technicznego.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Zestaw bardzo ciekawy. Herpa wypuściła swego czasu sporo takich tematycznych zestawów w okolicznościowych pudełkach. To takie gratki kolekcjonerskie.

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.392 47 0
Trochę popracowałem nad zestawem.Ogólnie C-klasa wogóle mi nie pasuje do tego zestawu, ale skoro już jest to niech będzie.Man jeszcze w starym malowaniu, ale chyba ciekawiej w nim wygląda.Do kompletu jeszcze dojdzie Atego i być może uda mi się zrobić na bazie rocowskiego Magirusa drabinę.
Pojazdy w niedalekiej przyszłości otrzymają właściwe dla siebie numery rejestracyjne i w pełni będą mogły "bronić" siedzibę Herpy mieszczącą się w Dietenhofen.:D
Tutaj można je zobaczyć w oryginale.
http://www.ff-dietenhofen.org/fuhrpark.html

SAM_0128.jpg
SAM_0129.jpg
SAM_0130.jpg
SAM_0131.jpg
SAM_0132.jpg
SAM_0133.jpg
SAM_0134.jpg
SAM_0135.jpg
SAM_0136.jpg
SAM_0137.jpg