• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Smak 80-tych lat...

OP
OP
Heniek_Star

Heniek_Star

Znany użytkownik
BGM
Reakcje
1.207 36 0
Dziękuję za wszystkie miłe komentarze.

We wsi straszny ruch. Do tej pory nie zdradziłem, że przed znanym sklepem GS przebiega jednotorowa linia. Składy towarowe zaopatrują ludność wiejska w GSach, do których trafia węgiel po rozładunku na rampie pobliskiej stacji ;)

DSC00610.JPG

DSC00624.JPG

DSC00623.JPG

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.041 67 1
Pięknie to wygląda . Po opowieściach mojego znajomego sądzę że węgiel chyba będzie drogami prywatnymi rozprowadzony . Sporo wystaje za krawędź wagonu czyli węgiel lekki i dobrze się pali .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.683 387 20
Twoja diorama trzyma niesamowity klimat. Dodanie linii kolejowej tylko utwierdziło mnie w tym. Po prostu piękna.

OP
OP
Heniek_Star

Heniek_Star

Znany użytkownik
BGM
Reakcje
1.207 36 0
OP
OP
Heniek_Star

Heniek_Star

Znany użytkownik
BGM
Reakcje
1.207 36 0
Rozwija się nasza socjalistyczna wieś. Uciążliwości związane z czerpaniem wody ze studni już niedługo odejdzie na karty historii. Władze wojewódzkie zdecydowały o budowie magistrali wodociągowej. Wykonanie prac zimnych spoczywa na pracownikach Transbudu Sosnowiec. Robotnicy uzbrojeni w radziecki przystąpili do prac ;)

DSC00990.JPG

DSC00993.JPG

DSC00994.JPG

DSC00997.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.683 387 20
Piękne Panie... Piękne...(y)(y)(y) Świetny klimat i kapitalne fotki. Pięknie oddają tamte lata. Gratuluję pomysłu i wykonania.

Marek P

Znany użytkownik
Reakcje
12 0 0
Wszystko skomponowane idealnie, maszyny, klimat na zdjęciach, jak zawsze ciekawe i intrygujące wprowadzenie do prezentacji.(y)