Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Cały temat prezentuję się bardzo dobrze , od samego początku zaczyna wzbudzać zachwyt. Idąc dalej każdy opis, historyjka, dopełnia całość, co tworzy niesamowity klimat. Jestem pod wielkim wrażeniem.
Rewelacyjne są te Twoje prezentacje . Zawsze się miło czyta te opisy i ogląda zdjęcia . Znam sporo starszych szoferów i lubię jak opowiadają historie z tamtych lat .
Podobnie jak innym mi również tamte czasy znane są jedynie ze zdjęć i opowieści rodziców, ale same Jelcze można spotkać przecież do dzisiaj. Scenka jest rewelacyjna, udały Ci się te zdjęcia. Jednak połączenie dioramy z plenerem i odpowiednim oświetleniem robi swoje.
A co komórka chińska i polskich znaków nie ma ??
Może i jestem omylny jak każdy ale piszesz raz od wielkiego dzwonu i jeszcze z takim błędami no przepraszam , widzę że nawet Ci uwagi nie można zwrócić .
A co komórka chińska i polskich znaków nie ma ??
Może i jestem omylny jak każdy ale piszesz raz od wielkiego dzwonu i jeszcze z takim błędami no przepraszam , widzę że nawet Ci uwagi nie można zwrócić .
Nie wiem co to ma do rzeczy co ja mam a czego ty nie masz , na pewno to pisząc takie posty pokazujesz że nie masz za grosz kultury osobistej.
Tłumaczenie że się nie ma czasu do mnie nie przemawia to brak organizacji czasu.
Prośba do moderatora o wywalenie tych nędznych zapisków z tematu naszego zacnego kolegi.[DOUBLEPOST=1405018390,1405017479][/DOUBLEPOST]I jeszcze jedno kolego Herbi mi nikt niczego nie dał a warsztat zbudował od zera sam także zamiast lamentować bierz się do roboty i otwieraj nawet dwa zobaczysz jaki to miód prowadzić swoją firmę.
Szanowni koledzy, podajcie sobie rękę na zgodę Przecież to nasza wspólna pasja, która ma nam dawać frajdę i dobrą zabawę. Po kiego kruszyć kopie o rzeczy mało istotne
5 września 1983 r. Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska w Ciężkowicach w województwie tarnowskim.
Długo wyczekiwana dostawa ursusów c-330, kontraktowanych na przedpłaty jeszcze wczesną wiosną. Rolnicy mieli nadzieję na zmechanizowane żniwa, niestety nowymi ciągnikami wyjadą dopiero na wykopki.
Na temat PRLu ciężko mi się wypowiadać, bo nie miałem okazji go doświadczyć ( może to i dobrze ). Natomiast dzięki Twoim pracom mogę zobaczyć jak to kiedyś było. Genialna praca. Przez te zdjęcia zmobilizowałeś mnie do zrobienia dioramki z zabudowaniami, bo jednak wzbogaca to zdjęcia. Mimo że denerwuje mnie czasem kult PRLu bo ciężko dorównać takim Jelczom czy Ursusom, jakąś teraźniejsza ciężarówką, ale i tak podziwiam bardzo tą twórczość.