Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ostatni element układanki jest na miejscu. Czas na produkcję i zamówienia od was.
Zestaw będzie zawierał zatem:
- blacha z czesciami fototrawionymi
- odlewany wozek x 2
- odlewany tlumik x 1
- kalkomania do wyboru lub bez kalkomanii
- tabliczki fototrawione do wyboru lub bez tabliczek
PRZEWIDYWANA CENA TO 150-180ZŁ W ZALEŻNOŚCI OD ZAWARTOŚCI ZESTAWU.
CZEKAM TERAZ NA ODZEW ZAINTERESOWANYCH.
Numer jaki chcesz. Przydziałów raczej nie będzie na zamówienie. Chyba, ze zbierze się więcej zamówień na indywidualne przydziały. Zrobimy druk.
Mam takie na stanie.
Stacja Batowice powstała w 1934. Zmiana na Kraków Batowice w 1973. Ale żeby tam była lokomotywownia (oprócz sekcji energetyki - garaż na 2 torach) to ja nie kojarzę...
Stacja Batowice powstała w 1934. Zmiana na Kraków Batowice w 1973. Ale żeby tam była lokomotywownia (oprócz sekcji energetyki - garaż na 2 torach) to ja nie kojarzę...
Ja wiem czy emocje.... po prostu kolega zauważył fakt. Niestety, jak ktoś ufa sprzedawcom, że przydziały są "historyczne" chcąc mieć taki, może się zawieźć. Fajnie, że są głosy prostujące. One raczej nie krytykują, tylko zwracają uwagę, co pomaga zastanowić się nad oznakowaniem danej lokomotywy..
Niestety, jak ktoś ufa sprzedawcom, że przydziały są "historyczne" chcąc mieć taki, może się zawieźć. Fajnie, że są głosy prostujące. One raczej nie krytykują, tylko zwracają uwagę, co pomaga zastanowić się nad oznakowaniem danej lokomotywy..
Ale producenci (seryjni) raczej nie zmyślają lokomotywowni, których nazwy nadrukowują na modelu.
Tutaj kolega zrobił przydział na czyjeś życzenie, bo "nasz klient nasz per pan". Nie takie cuda widziałem u ludzi
Szkoda, że wszystkie przydziały tego zestawu są z tak późnych epok. Niskie numery wręcz wskazują, że epoka III powinna się wreszcie doczekać modelu SM42... A tu same "nowe" DOKP po zarządzeniu z 1975.
Ale producenci (seryjni) raczej nie zmyślają lokomotywowni, których nazwy nadrukowują na modelu.
Tutaj kolega zrobił przydział na czyjeś życzenie, ale "nasz klient nasz per pan".
Szkoda, że wszystkie przydziały są z tak późnych epok. Niskie numery wręcz wskazują, że epoka III powinna się wreszcie doczekać modelu SM42... A tu same "nowe" DOKP po zarządzeniu z 1975.
Jasne, w tej chwili nie ma problemu z drukowaniem. Generalnie, jeśli ktoś nie chce likwidować górnego reflektora (i malować całego pudła, a przedtem mozolnie pozbywać się farby PIKO), to III epoki i tak nie zrobi.
Podziwiam Twoją robotę. Zapełniłeś dziurę w dostępnym asortymencie, a jednocześnie szczegółowa dokumentacja pomiarów i prac powoduje, że wynik jest weryfikowalny pod kątem wiarygodności.