Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dla mnie to bez różnicy czy to różowy czy biały kontener bo z każdym prezentuje się rewelacyjnie ta Scania dzięki malowaniuPodoba mi się taki model.gratuluję
Scania jest mega, różowy kontener mnie nie przeraża, też go mam, ogólnie to zamówiłem sobie Volvo z Glomba,
boję się że jak go pokażę to wypuszczą "Margot" a mnie zamkną
Ciekawe czy Nancy to jakaś rodzinka z Ronaldem
Tomek, na YT jest ciekawy film przedstawiający fuhrpark R. Grafa i są tam też pojazdy Nancy. Myślę , że może to być bliska rodzina, ale nic konkretnego nie znalazłem...
Rafał, z tym modelem jest taki "problem", że oddzielnie kupiłem ciągnik, potem dziesięć naczep a że kontenery chodzą po ok. 12€ , to olałem... Za jakiś czas może i puszkę kupię...
Cześć Wszystkim.
Dzięki za ostatnie wizyty i wpisy. Dziś cofniemy się o ok. 30 lat... Kolejny model z serii - muszę mieć, jak tylko się pojawi.... Kupiony jako nowość (za trzy dywany Perskie)...
Major w trzech osiach + naczepa pod balast i 40 ton ładunku... Jak dla mnie wspaniały zestaw! Smaku dodają same balasty. Prawdziwa stal z wytłoczonymi napisami i pomalowanymi narożnikami... Sam model pokazany już na naszym forum, tak więc - przeżyjmy to jeszcze raz...
Nr. 103 Herpa - Renault R Major Franz Brach - oryginał
Piękny model, na szczęście mam, dobrze że Herpa podeszła do tematu odkurzenia starej formy trochę ambitniej i nie mamy kolejnego deutransa w kolekcji, oby częściej
Siema Wszystkim!
Dziś model, który miałem Wam pokazać przy okazji prezentacji dwóch innych z tej samej firmy (ok. rok temu ). Zdjęcia mi się nie podobały i parę dni temu, zrobiłem nowe...
Nr. 104 Herpa - Scania R09 Topline ROLAND GRAF - oryginał
Ładna sztuka, nawet oczka na dachu pomalowane kilka drobiazgów i jest wierna kopia.
Najlepiej chyba z zapiętą puchą wygląda (moim zdaniem). Gratulacje z posiadania.