• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Slavi - mała zbieranina...

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.768 4 0
Scania jest mega:love::love::love:, różowy kontener mnie nie przeraża, też go mam, ogólnie to zamówiłem sobie Volvo z Glomba,
boję się że jak go pokażę to wypuszczą "Margot" a mnie zamkną:LOL:
Ciekawe czy Nancy to jakaś rodzinka z Ronaldem:niepewny:
Tomek, na YT jest ciekawy film przedstawiający fuhrpark R. Grafa i są tam też pojazdy Nancy. Myślę , że może to być bliska rodzina, ale nic konkretnego nie znalazłem...

Fajny zestaw, możesz dać foto z oryginalną puszką dla porównania?
Rafał, z tym modelem jest taki "problem", że oddzielnie kupiłem ciągnik, potem dziesięć naczep :ROFL::ROFL::ROFL: a że kontenery chodzą po ok. 12€ , to olałem... :ROFL: Za jakiś czas może i puszkę kupię... :D

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.768 4 0
Cześć Wszystkim.
Dzięki za ostatnie wizyty i wpisy. Dziś cofniemy się o ok. 30 lat... Kolejny model z serii - muszę mieć, jak tylko się pojawi.... :rolleyes: Kupiony jako nowość (za trzy dywany Perskie)... :ROFL::ROFL::ROFL:
Major w trzech osiach + naczepa pod balast i 40 ton ładunku... :eek: Jak dla mnie wspaniały zestaw! Smaku dodają same balasty. Prawdziwa stal z wytłoczonymi napisami i pomalowanymi narożnikami... Sam model pokazany już na naszym forum, tak więc - przeżyjmy to jeszcze raz... :)

Nr. 103 Herpa - Renault R Major Franz Brach - oryginał

DSC_9474.JPG
DSC_9476.JPG
DSC_9481.JPG
DSC_9485.JPG
DSC_9486.JPG
DSC_9489.JPG
DSC_9490.JPG

Zapraszam do oglądania i komentowania. ;)

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.768 4 0
Siema Wszystkim! :)
Dziś model, który miałem Wam pokazać przy okazji prezentacji dwóch innych z tej samej firmy (ok. rok temu :D). Zdjęcia mi się nie podobały i parę dni temu, zrobiłem nowe... :D

Nr. 104 Herpa - Scania R09 Topline ROLAND GRAF - oryginał

DSC_0037.JPG
DSC_0043.JPG
DSC_0045.JPG
DSC_0049.JPG
DSC_0050.JPG
DSC_0052.JPG
DSC_0034.JPG

Zapraszam do oglądania i komentowania. :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 417
Samochody ciężarowe 2544