• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Skromna kolekcja Pitka

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.438 109 2
Jak zwykle ciekawe klasyki, Scania to prawda że, dobrze się patrzy na to auto, maniek niczego sobie, ale najfajniej wygląda NG z tankkontenerem.
Gratuluję nowych nabytków.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Zestaw z tankkontenerem bardzo przyzwoity, jakby mu jeszcze to i owo podmalować...
A Skoda z poprzedniej prezentacji bardzo przyzwoicie ci wyszła i się podoba.
pozdr.

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Też mam KC Halon-a świetny model a jako ciekawostkę Tomku powiem Ci że wyszło ich 500szt.dla firmy produkującej halon a jak masz oryginalne pudełko do tego modelu to wartość wzrasta x 3.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.438 109 2
Man świetny, Liaz fajny, a Ifa do mnie nie przemawia.
Takie porównanie Man F8 kontra TGA to trzeba by było zrobić po 20 latach eksploatacji jednego i drugiego pojazdu.:D

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Myślę ze Man F8 wgrał by po 20 latach w MANIE TGA niewytrzymały by plastiki i komputer którego F8 niemiał zresztą sam wiesz najlepiej:).

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.438 109 2
Tak jak piszesz technologicznie może i TGA wygrywa ale czysta technika wygrywa w F8.
Co najlepsze ostatnio F8 widziałem na budowie i dawał lepiej radę niż dużo nowsze sprzęty.:)

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dlatego lubię stare ciężarówki niestraszne dla nich były warunki atmosferyczne , zła jakość paliwa itp.Najlepsze jest to ze kierowca decydował a nie komputer. Piotrek naczepa jest z Limy przypomina mi trochę naczepę Zremba dlatego dostała ja Luiza musze tylko zmienić w niej kola ponieważ te z Permotu nie pasują mi troszkę .

pastka

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Naczepa z Limy? To chyba wiem jaki ciągnik wkrótce się pojawi :) Liaz wygląda ok, malowanie zawsze służy wyrobom Igry. Ifa wygląda skromnie, polecam taśmę tamiya do maskowania przed malowaniem.

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dzięki pastka człowiek uczy się cale życie i głupim umiera :D. Co do taśmy musze spróbować jeszcze musze dużo się nauczyć co do ulepszania modeli sam nie jestem z niektórych udoskonaleń zadowolony :(.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.985 387 20
Ciekawe modele pokazujesz. Liaz i Ifa bardzo fajne, tylko musisz trochę popracować nad dokładnością malowania. A poza tym stare dobre modele też można uatrakcyjnić. Podobają się.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.526 47 0
Stary Man F8 dużo ładniejszy od nowego.Może nie w modelu, bo wiadomo że ilość detali w TGX wygrywa, ale jeśli chodzi o sam pojazd to F8 zostawia dalego w tyle TGX.