• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Skromna kolekcja Pitka

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Co do Jelcza 316 z bialym pasem identycznym jezdzil moj ojciec w Pks Gdansk Oliwa.Kierowcy domalowywali pasy lub mieli zderzaki w innych kolorach bylo sie latwiej rozpoznawalnym na drodze widziales auto wiedziales kto jedzie:).Volva z oliwy byly wlasnie w takim kolorze niestety bylo ich tylko siedem.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.985 387 20
Fajne modele pokazujesz. Z dzisiejszych to obie stare Scanie i Man bardzo ciekawe. Ale widzę tam w tle także fajne modele: Skodę i Liaza z PKS-u.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.438 109 2
Znowu świetne modele pokazałeś.
Dwie prośby z tytułu Twojego tematu trzeba usunąć słowo skromna, bo można powiedzieć wiele o twojej kolekcji ale na pewno nie że jest skromna.
Druga sprawa bardzo proszę o dokładne fotki tego Land Rovera.;)

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dziękuje za odwiedziny:).Mafo Luize i Skode pokazywałem wcześniej postaram się zrobić im jeszcze fotki razem jak spikną się gdzieś na parkingu.Marcin Land Roverowi zrobię sesje w weekend jak wrócę do domu:).Co do kolekcji to jak zaczynałem przygodę z wami faktycznie modeli było niewiele fakt cały czas się powiększa do tego tez zaczynam coś sam ulepszać,czasami wychodzi lepiej czasami gorzej ale sprawia mi to frajdę i chyba właśnie oto w tej zabawie chodzi pozdrowionka;).

M

Maverick

Gość
A ja chyba bedę "odmieńcem" bo mi się podoba te Volvo w barwach Coca-Coli i mam w swoich zbiorach taką pod-kolekcję "Napojowych" zestawów, i jest to jeden z moich ulubionych tematów w tych moich pod-kolekcjach.

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dziękuje za komentarze dzisiaj obiecany Land Rover wrzucę go tutaj ponieważ to moja jedyna terenówka powiedzmy ze jest zarejestrowany jako ciężarowy:D.Następnie dwie Scanie pierwsza po małych poprawkach i kolejna składak Herpa plus Wiking i wyszło takie coś sami oceńcie;).
001.JPG
002.JPG
003.JPG
004.JPG
005.JPG
006.JPG
007.JPG
008.JPG
009.JPG
010.JPG
011.JPG

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Kolejny temat to PKS na pierwszy ogień Jelonek z priczepo później fotka ze spotkania na parkingu PKS czyli Pijacki Klub Sportowy Oiwa stanęli i wala kawe oczywiście:D.
012.JPG
013.JPG
014.JPG
015.JPG
016.JPG
017.JPG
018.JPG
020.JPG
021.JPG

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.985 387 20
Obie Scanie jak i Land Rover ciekawe, ale przyćmiłeś je tymi PKS-ami. Najfajniej wyszły na czarno-białej fotce. Jakbyś jeszcze tą fotkę rozjaśnił byłby idealny klimat z albumu dziadka, takie wypłowiałe zdjęcie.
Natomiast PEKAES-y bardzo ciekawe. Ten z niebieskim napisem to kalkowy?

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.985 387 20
Skoda wyszła Ci bardzo dobrze. Co do kół, to nie są one jakieś genialne, ale jakby je pomalować, to nie będą złe.