• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Skromna kolekcja Pitka

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.449 109 2
Świetne ciężarówki, jak zwykle.
Volvo chyba najfajniejsze jedyna rzecz jaka mi nie leży to srebrne piasty w naczepie wygląda to trochę jak wystające druty z chińskiej zabawki.
Magnumka świetnie wygląda w tym malowaniu.
NG taki typowy wół roboczy nie wygląda zbyt ponętnie ale będzie jezdził i jezdził, a na końcu pójdzie do Afryki i dalej będzie jezdził.
Gratuluję kolejnych ciekawych nabytków.

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dokładnie piasty wglądają troszkę kiczowato co do NG to już chyba prawie wszystkie wysłali tak samo jak stare Volva lub Scanie w Afryce nie chcą słyszeć o "elektronicznych ogórkach'';).

Marek P

Znany użytkownik
Reakcje
12 0 0
Bardzo lubię Scanie serii 3, Twoje modele mają bardzo atrakcyjne malowanie. Pierwszy raz widzę Scanię w zestawie z przyczepą, z tym skomplikowanym sprzęgiem.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.527 47 0
Pierwsza Scania super.Lubię ten typ a w takiej konfiguracji żadko spotykana, ale za to wygląda rewelacyjnie.Wreszcie jakaś inna a nie ciągnik siodłowy.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.996 387 20
Bardzo ciekawa ta Skania w malowaniu Lott. A na fotce grupowej wyróżnia się najbardziej.

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Pacz Pan jak ja postawił na parkowce to michelinek był ukradły normalnie :D.Tak na poważnie Herpa jest o wiele lepsza ale jak się niema co się lubi to się lubi co się ma dzięki za komentarze;).

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.449 109 2
Całkiem sympatyczny składak, ja bym tylko lekko poprawił przednie koła bo coś tam na zdjęciu nie pasi.
Świetnie wyglądają pseudochlapacze pod przednim zderzakiem.
Ostro idziesz ze Skakankami.