• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Skromna kolekcja Pitka

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.526 47 0
Mała uwaga , w Pekaesie nie było F88 a przynajmniej wiele osób tak twierdzi.Ja kiedyś też zrobiłem pekaesowego 88 żeby był jeden różniacy się od innych.Fakt jest taki że badziewnego modelu a w zasadzie zabawki wyszedł bardzo fajny model.Podoba mi się.;)

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dzięki Panowie cieszę się, ze się podoba. Generalnie dużo wody upłynie puki będę w pełni usatysfakcjonowany moimi pracami.Irokez generalnie posiadałem jak na razie jednego bunkra w dodatku tak jak pisaliście bardziej zabawkę niż model,dlatego przerobiłem F88 ;).

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.438 109 2
Jezdziło tych Liazów tyle po naszych drogach a teraz nawet na złomie ciężko zobaczyć.
Fajny model tylko kalka coś nie tak wyszła na plandece.;)

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.526 47 0
Tatra w malowaniu THW bardzo fajnie wygląda.Naczepa Igry podoba mi się.Pamietam jak miałem taką w latach młodości z Liazem.To był ulubiony zestaw.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.985 387 20
Ciekawe modele. Najbardziej podoba mi się Liaz i jego naczepa. SK-acz niczego sobie i fajnie wygląda z tymi złotymi dodatkami. Takie są właśnie kąski kolekcjonerskie.